mala som rada ten pocit, že som sa takmer neučila a mala som čisté jednotky a učitelia ma chválili a udávali za príklad
nemala som rada defacto všetko ostatné iba keď som sa mohla uliať
Zakladna: = nenavidela som to, ze v mojej triede sme mali velmi velke financne rozdiely a dost hnusnu sikanu na ludoch, ktori boli naozaj velmi inteligentni a ocividne to niektori nevedeli rozdychat a zavideli. Ale zas na druhej strane, na zakladku spominam viac v dobrom ako v zlom lebo som sa vela nasmiala.
Na strednej som nenavidela jedine to, ze som viac casu nestravila s mojim (teraz uz 4 a pol roka trvajucim crushom) profesorom. Inak som strednu milovala.....
akosi neutralne. pre mna zs a ss boli prechodne stadia v zivote. s tymi ludmi nemam do dnes o com a ani ich nepozdravim ked ich dakde stretnem. ale skor som to tam v tej dobe neznasal kvoli ludom a ucitelom. ja som povaha ze mam s malokym no
Na zakladnej skole som nemala rada skoro nic - vyucovanie na smeny, obrovske socialne rozdiely a z toho prameniace spory medzi detmi (ti najjednoduchsi a najnevychovanejsi boli casto v kolektive najsilnejsimi), vsadepritomnu nespravodlivost, vysmech od spoluziakov za dobre znamky,...
Na strednej som mala rada naopak skoro vsetko. Hlavne super kolektiv, prevazne dobrych ucitelov, zaujimavejsie predmety, podnetnejsie prostredie. Negativum neviem - snad len hrozna triedna a fakt, ze skola bola v prisernom meste, z ktoreho pochadzam
na základnej som mala rada, že som sa tam vždy mohla na niekoho spoľahnúť. rada som do tej školy chodila, aj keď to bolo otrasné prostredie..na strednej zrazu plno pohodových ľudí, ktorí nemali potrebu šikanovať a riešiť už také sračky, mohla som byť viac sama sebou, ale za to sa tam už ťažšie hľadali spriaznené duše
Na ZŠ som neznášal, nemčinu. A inak pár chalanov.Mal som rád šport ktorý sme hrávali a učiteľa ktorý ma k tomu dostal. Mal som rád ako sme hrali so spolužiakmi CWčka z CS 1.6 líg, v škole si to preberali, ako sme opisovali úlohy ráno pred školou na betónke... ako sme hrali futbal s tenisovou loptičkou od 7 do 7:30 pred školou... ako sme ešt v 5. Ročníku behávali pred školou preteky na okruhu antuke tiez pred zaciatkom skoly... ako sme hrali tie sportove turnaje... ako sme hrali GTA San Andreas... Ale aj to se som sa nemusel učiť a mal som dobré známky.
Na SŠ som neznášal opäť nemčinu. Potom seba. Potom rodičov. Potom seba a zase seba.
Mal som rád spolužiačky niektoré, telesné keď sme hrali florbal, chvíľu som mal rád jednu babu, a svet bol lepší. Potom sa ale zhoršil na totálku.
Začal som sa športu aktívne venovať, turnaje v škole, vstupil som do klubu... zahral si extraligu celoslovenskú, pocestoval vo vlakoch pospal v Prešove na ubytovni, v Žiline, Košiciach... výborné zápasy... najdenie timu s ktorym hravam dodnes mimo officialnu ligu. Pekné cesty autobusom vďaka niekomu. ... Spanie v autobuse ráno, skoré vstávanie... hrozne mi išli niektoré predmety, až som na jeden rezignoval a bolo to v pohode... znášať výsmech od retardovanych spolužiakov...
Neviem či sa pýtaš na predmety alebo tak všeobecne..ale teda na ZŠ sme boli fajn kolektív, najmä od dákeho 5.ročníka, mám kopec super spomienok a najradšej som mala učiteľa matiky (a to som bola z matiky blbec) ale on bol (je) skvelý človek
Na prvú SŠ nemám naj spomienky..necítila som sa tam dobre, boli sme v triede samé baby a väčšina z nich boli mrchy a neznášala som tam telesnú, lebo sme mali zákerného učiteľa a naschvál nás totálne rozbíjal, že som veľakrát po telesnej musela ísť domov, nakoľko mi spôsobovala problémy..(neskôr sa zistilo, že mám nafigu pracujúcu štítnu žľazu a na tých jeho telesných som mohla kedykoľvek odpadnúť a umrieť )..
A na druhej SŠ to bolo super spoznala som skvelých ľudí, zažila lásku ako z teenage filmu a taak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
na strednej ma proste vylučovali z kolektívu a najradšej som mala to, že som bola na intráku
nemala som rada defacto všetko ostatné iba keď som sa mohla uliať
na strednej ani neviem
Na strednej som nenavidela jedine to, ze som viac casu nestravila s mojim (teraz uz 4 a pol roka trvajucim crushom) profesorom. Inak som strednu milovala.....
A najmenej som mala rada granadír, mliečnu polievku s fazulovými strukmi a suché zelené zemiaky
hudobná
Na strednej som mala rada naopak skoro vsetko. Hlavne super kolektiv, prevazne dobrych ucitelov, zaujimavejsie predmety, podnetnejsie prostredie. Negativum neviem - snad len hrozna triedna a fakt, ze skola bola v prisernom meste, z ktoreho pochadzam
Na SŠ som neznášal opäť nemčinu. Potom seba. Potom rodičov. Potom seba a zase seba.
Mal som rád spolužiačky niektoré, telesné keď sme hrali florbal, chvíľu som mal rád jednu babu, a svet bol lepší. Potom sa ale zhoršil na totálku.
Začal som sa športu aktívne venovať, turnaje v škole, vstupil som do klubu... zahral si extraligu celoslovenskú, pocestoval vo vlakoch pospal v Prešove na ubytovni, v Žiline, Košiciach... výborné zápasy... najdenie timu s ktorym hravam dodnes mimo officialnu ligu. Pekné cesty autobusom vďaka niekomu. ... Spanie v autobuse ráno, skoré vstávanie... hrozne mi išli niektoré predmety, až som na jeden rezignoval a bolo to v pohode... znášať výsmech od retardovanych spolužiakov...
Na strednej ani neviem, tam to bola skor dost pohoda, hlavne v poslednych dvoch rocnikoch.
Na prvú SŠ nemám naj spomienky..necítila som sa tam dobre, boli sme v triede samé baby a väčšina z nich boli mrchy a neznášala som tam telesnú, lebo sme mali zákerného učiteľa a naschvál nás totálne rozbíjal, že som veľakrát po telesnej musela ísť domov, nakoľko mi spôsobovala problémy..(neskôr sa zistilo, že mám nafigu pracujúcu štítnu žľazu a na tých jeho telesných som mohla kedykoľvek odpadnúť a umrieť )..
A na druhej SŠ to bolo super spoznala som skvelých ľudí, zažila lásku ako z teenage filmu a taak