pre niektorých, onkrétnych, neviem či vlastne používam množné číslo, ale ...všetko. pre ostatných.. ako pre koho, vacsinou nic. ale ked uz hej, tak to stoji za rto.
a k teme.. pre cudzich nepohnem ani kokotom ak z toho nieco nebudem mat a pre svoje okolie som ochotny urobit kadeco v zavislosti od toho ako mam rad daneho cloveka...
@tommyhot neviem načo tie blbe reči že sa z toho nikdo nenajedol jako keby ti to jeho pomodlenie ubližilo....to je v mode hladat negativne v kazdom čo sa da.....ja som zato rad tak nehovor za druhych prosimta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pre niekoho viac, pre niekoho menej
a k teme.. pre cudzich nepohnem ani kokotom ak z toho nieco nebudem mat a pre svoje okolie som ochotny urobit kadeco v zavislosti od toho ako mam rad daneho cloveka...
pre niekoho aj všetko, pre niekoho málo..
ja som uvažoval po duchovnej stránke a tým som chcel nakŕmiť tisícky ľudí ......filip
tvoj život, tvoj názor, tvoja slobodná vôľa, Boh nikoho neťahá za nohy do večnosti, kto chce ide po jeho cestičke, kto nechce tak nechce ...
filip
jedno je ale isté, že každý na to raz príde, aka je Pravda
čítam veľa kníh a osudov ľudí, ich život a posledne chvíle pred smrťou...
každého to čaká, aj teba,nikto tejto Pravde neujde a nikam sa neschová...
ale ako som písal hore,každého vec, aký bude, čo bude robiť a čím sa stane.........filip
čo z toho keď žijeme v dobe kedy ľudia vedia len využívať?
málokomu verím...len pre tých svojich som ochotná spraviť čokoľvek!
Ak by to bolo nutné..aj život by som dala..
Keďže ten môj (zčistajasna) je v poslednom čase o ničom.
Nežijem.
Prežívam.