co najzaujimavejsie/najsokujucejsie/najzahanbujucejsie/najrozculucejsie/naj... ste sa o sebe dozvedeli od inych? (a ziadne veci typu - ze som kurva a bla bla)
že som sa vyspal s najlepšiou kamarátkou mojej bývalej... vraj to má z dôveryhodného zdroja... nuž zrejme nás niekto sledoval, takýto bullshit šíriť...
na začiatku roku som stale chodila von s naj kamoškou na intraku..ked sme este nemali partije a tak chalani z sportoveho gymplu si o nas mysleli..možno ešte myslia že spolu chodime..a žily mi to netrha a taktiež že chodim s nejakym chalanom z vedlajsej dediny to soms a smaial dost
a hej, tá nadomnou mi pripomenula, aj mne hovorili že som súčasťou sekty , a moja teta mi povedala že sa musím správať slušne pretože som kresťanka, tiež novinka a od doktorky som sa dozvedela že som šiestačka...
o mne sa hovorilo v celej dedine menom Smižany že chodím s @Darkkizz ... že som ju podvádzal, aj ona mňa ... že sme mali krízu .. potom že sme sa rozišli .. a potom zase že kríza je zažehnaná že sme spolu a teraz neviem v akom to je štádiu
keď mi bolo povedané, že som najúžasnejší človek na svete takým spôsobom akým bolo a od niekoho, od koho som to nečakala (s tou osobnou ani nejako extra nekomunikujem, možno práve pre to , nuž bolo to šokujúce... krásne šokujúce
najrozculujucejšie - keď mi povedia že keď ma uvideli tak si mysleli že mám 13
Najšokujúcejšie - že som sa vyspala s jedným chalanom..ako fakt neviem od kiaľ takú somarinu nabrali a ešte sa u nás v dedine rozprávalo že som pol roka chodila s jedným kamarátom..možno by nám to aj klapalo keby sme o tom vedeli aj my dvaja
..ale neviem..ja sa nejako nepozastavujem nad tým čo si myslia iní..záleží mi akurát na tom, čo si myslia ľudia na ktorých mi záleží..
že sú moji rodičia podnikatelia a že keď som bola druháčka na strednej, tak som bola známa pre prvákov nejako som si to vtedy neuvedomovala, povedala mi to až bývala spolužiačka
ďalej, že by som brala hocikoho
a určite tam boli aj nejaké dobré veci ale toto ma pobavilo najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
teda, ak nerátame diagnózy od lekárov
určite si myslia, že tým to len maskuješ
a ja furt čakám na nejaký šokujúci originálny výmysel ktorý ma postadí na riť a vystrelí sánku až po zem!!!!!
že spávam každý víkend s niekým iným
fasa sa o sebe podozvedať podobné veci,nie?
A párkrát že fetujem Ach
...tak poprosím toho milého pána čo ma v tej dobe vydržiaval nech sa ozve, rada by som ho spoznala
keď mi bolo povedané, že som najúžasnejší človek na svete takým spôsobom akým bolo a od niekoho, od koho som to nečakala (s tou osobnou ani nejako extra nekomunikujem, možno práve pre to , nuž bolo to šokujúce... krásne šokujúce
Najšokujúcejšie - že som sa vyspala s jedným chalanom..ako fakt neviem od kiaľ takú somarinu nabrali a ešte sa u nás v dedine rozprávalo že som pol roka chodila s jedným kamarátom..možno by nám to aj klapalo keby sme o tom vedeli aj my dvaja
..ale neviem..ja sa nejako nepozastavujem nad tým čo si myslia iní..záleží mi akurát na tom, čo si myslia ľudia na ktorých mi záleží..
a inak klebety ma vážne netrápia nesledujem ani "popularitu" iných
ďalej, že by som brala hocikoho
a určite tam boli aj nejaké dobré veci ale toto ma pobavilo najviac
Alebo hej? priznajte sa !
ale rozisli sme sa asi dake 3 tyzdne na to az