Viem, že je to trápne pýtať sa takú dôležitú otázku na v podstate verejných fórach, ale ja už fakt neviem, čo mám ísť študovať. Skúšala som už všetko, od Svätého písma až po brožúrky a podobné keci. Milujem chémiu, mám rada biológiu, ale 6 rokov na medicí
@octa hej, napríklad technické inžinierstvo. Pozri si aké odbry má nejaká chemická škola a rozhodni sa. Možností čím sa chceš zaoberať je naozaj velmi vela. Alebo možeš ist tiez na strojnicku školu alebo nejakú informacnu
sak biola a chemia, ked ta bavi je milion odborou napr. chemicke inzinierstvo, biochemia, bioorganika, vedecke smery chemie a bioly (velkaaaa kopa) a este ucitelstvo
Záleží na tom, medzi akými odbormi si vyberáš, či chceš studovať to, čo ťa vyslovene baví, alebo si chceš vybrať také odbory, vďaka ktorým si nájdeš lepšie uplatnenie. Ak si skutočne zanietená pre štúdium geografie, chémie, fyziky, vychádza mi z toho najlepšie Prírodovedecká fakulta a odbory chémia, biochémia, biológia, geografia.... Ak si chceš nájsť dobré uplatnenie, stále dominuje štúdium informatiky a technických smerov. Konečný verdikt je však na tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale na Prif sú zaujímavé predmety
ked medinu nechces.
P.S farmaceutov urcite nie je vela,len 2 skoly su na slovensku,a aj malo beru
nejakú biochémiu, potravinárstvo, atď? Ništ?