čo ja viem....asi to keď som sa doma priznal že som gay. na to nerád spomínam. vidieť mamu plakať je hrozné; a vôbec to bola pre mňa strašne čudná situácia
@Jerry483 a mama akože plakala kvoli tomu? bože veď ja by som bola ešte rada že je ku mne syn uprimny a povie mi to... skor než sa to dozviem od inych... inak len tak ďalej, držim palce
@shelia som si vsimol ze zaklad diskusie skoro na to iste kopyto asi si v tom dobra mna najviac..ked som kukal Titanic... a to som inak dost tvrdy chlapec..si nemyslite ze ne
mne sa nestala zatial ziadna taka strasna vec jak niektori opisuju... ale ked sa mi stane nieco zle, vacsinou to zvladnem... skor placem ked som nespokojna sama so sebou a nemam sa rada... a nechapem ze ini ma mat radi mozu
tak asi som pomerne stastny clovek... ale dost mi ublizilo ked ma podrazila najlepsia kamaratka...ale zase na druhej strane som spoznala jej pravu tvar...
keď ... som zistila že niektorým ľuďom sa nedá veriť... hlavne sa to týka tých ktorých som považovala za najlepších priateľov.. a čo ja viem, takých vecí sa prihodilo viac..
ked sa stratil Maťo...moj ujo ale boli sme jak surodenci.... a trvalo to dva roky....
a navyse ked kazdy tvrdil ze uz zomrel a ze asa nevrati...a tie dedinske sliepky sproste stare...krute bez chbrtovej kosti..."a prečo veriš že sa vrati ked je aj tak davno mrtvy?"
mna nasralo ked som zoznamila sestru s mojim kamaratom...ona sa teraz tvari ako keby sa poznali sto rokov...a stale s nim chodi von...a on ma odvtedy totalne ignoruje lebo sa mu zapacila...ale nejak extremne mi to neublizilo ani som neplakala kvoli tomu...ale nasralo ma to riadne..a obidvaja chodia na birdz tak dufam ze si to obaja precitaju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
A vlastne neviem, kvôli reálnym veciam neplačem a najviac si ubližujem sama.
ale ďakujem, si zlatá
naposledy som tuším plakala, keď som cítila ako mi krv steká po tvári
(teoreticky, bola som nadrogovaná, ale nie svojou vinou)
p.s.- najradšej plačem od šťastia..
a navyse ked kazdy tvrdil ze uz zomrel a ze asa nevrati...a tie dedinske sliepky sproste stare...krute bez chbrtovej kosti..."a prečo veriš že sa vrati ked je aj tak davno mrtvy?"
a potom ked som zistila že moj chalan je holka no to bola šupa xD widite to ten internet s toho sa spametawam do dnes xD