Všetko išlo hladko, odpovedala a zaujímala sa o mňa. Neboli to iba jednoslovné odpovede. Momentálne je na brigáde mimo SK. Ale zrazu mi prestala odpovedať. 3 dni nič. Ozvať sa jej alebo počkať? Správu ani neotvorila. Ak jej znova napíšem mám pocit že už budem otravný.
No ak tá správa nebola prečítaná, nemusí to znamenať, že ťa ignoruje, možno na písanie nemá čas, ak uvidíš že je správa prečítaná, ale neodpíše, to už ťa asi má na háku
ked si ju ani neprecitala, mozno nielen nema cas, ked brigaduje ale mozno ma problem aj s netom... ako pise @Riddler - horsie bude, ak si ju precita a potom neodpovie... pisete si cez co?
@fury zase na druhej strane - moze si ju aj precitat a ty to nezistis, ak ma nastavene zobrazovanie notifikacii napr. na mobile alebo aj na notase, zobrazi sa jej na chvilu okno a precita ale neotvori... no ved uvidis...
ano, ale toto je opacny pripad... napr. na WIN 10 a v mobile, ked mas appku, tak ti vyskoci vysk. okno, kde vidis, co ti kto napisal bez toho, aby si tu spravu ovoril... cize je stale neprecitana aj ked si si ju precital
@lukaso121 letne lasky su tie najkrajsie
* mily zakladatel temy ..ja len tolko ze realita je realita ..ano..jasne zoznamit sa cez internet s niekym je v dnesnej dobe moderne/caste
No su ludia ktori davaju aj tak prednost realite .. Cize ak je niekam v zahranici a ty vidis ze ta komunikacia medzi vami "ochladla" neupinaj sa na nu viac.. uz len tym ze budem rozmyslat co robi ked ti neodpise. Nema to zmysel. .Dovodov moze byt tisic..
To je to " caro" internetu Nikdy nevies na com si
@fury to sice nie, ale nevies, ci ta ignoruje, alebo nema cas alebo neviem co... takze si zbytocne nelam hlavu... ecer jej napis a rovno sa jej opytaj, preco nepise, ci stratila zaujem a uvidis...
Konverzáciu s ňou daj archivovať - podržíš prst na konverzácii, rozbalí sa ti ponuka -> archivovať - urob to preto aby si nevidel stále jej meno a nemyslel na ňu
Zabudni na ňu, píš si s inými a ak ti niekedy odpíše, tak ťa to poteší a môžete pokračovať... a neviem ako si s ňou píšeš ale strašne veľa ľudí robí tú chybu že sis dievčatami píše často a dlho, pozri si na youtube ako na to, napr. Based zeus alebo theattractiveman
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
* mily zakladatel temy ..ja len tolko ze realita je realita ..ano..jasne zoznamit sa cez internet s niekym je v dnesnej dobe moderne/caste
No su ludia ktori davaju aj tak prednost realite .. Cize ak je niekam v zahranici a ty vidis ze ta komunikacia medzi vami "ochladla" neupinaj sa na nu viac.. uz len tym ze budem rozmyslat co robi ked ti neodpise. Nema to zmysel.
.Dovodov moze byt tisic..
To je to " caro" internetu Nikdy nevies na com si
@Salora No to áno ale neuvidíš celú správe, ak je dlhá.
Zabudni na ňu, píš si s inými a ak ti niekedy odpíše, tak ťa to poteší a môžete pokračovať... a neviem ako si s ňou píšeš ale strašne veľa ľudí robí tú chybu že sis dievčatami píše často a dlho, pozri si na youtube ako na to, napr. Based zeus alebo theattractiveman
The end.