zaujímalo by ma, čo robíte v škole aby ste sa nenudili? ja počúvam hudbu, ale obvykle ma to po tretej hodine prestane baviť a tak len pozerám okolo seba ako retardovaný
v škole sa nudím len cez písomky, ale vtedy sa toho moc robiť nedá a keď už máme nejakú volnejšiu hodinu tak sa buď bavím, spím alebo píšem úlohu/učím sa na ďalšiu hodinu... nenudím sa určite...
Ale tak... V škole väčšinou počúvam hudbu, alebo si kreslím (odporúčam karikatúru nenávideného učiteľa), alebo spím, podľa toho, či som sa v noci dobre vyspala.
pocuvam hudbu,takmer stale ked mozem i ked nemozem..:dalebo chodim cez mobil na FB,zavislacim.. alebo si kreslim,spim alebo len tak rozmyslam a pod.......a raz som vymslela od nudy basnicku pre jedneho chalana,kt.ju chumaj ani neocenil..
my si píšeme rozprávky ... vysvetlím ... niekto začne - na papier napíše napr. "Kde bolo tam bolo..." a pošle to ďalej a tak dalej a každý tam niečo dopíše a potom si to v šatni prečítame... a ked to profesor zistí tak to niekedy aj nahlas prečíta a potom hubuje ale pass
Mám nechutne zábavných spolužiakov,takže behám,strašne sa smejem,bojujem za osobný priestor (keďže sa všetci napchajú pri moju lavicu),bufet....je toho strašne vela...
my všeličo.. dnes sme napríklad potvrdzovali tézu, že rozpatie tvojich rúk je tvoja vlastná výška..a fakt!
potom spolužiak hádzal salámu z chleba druhého spolužiaka o stenu
a tak, cez prestávky sa toho veľa nájde..
a počas hodiny - klasika - kreslím si so spolužiačkou do zošita hovadiny a potom sa z toho rehoceme, a najnovším trendom je posielanie si priblblých fotiek cez bluetooth
Väčšinou mám zo siedmich hodín dve voľné, jednu zastupovanú, jednu telesnú a na dvoch nám povedia, nech si nájdeme prácu a budeme ticho; ale nespomínam si, kedy som sa naposledy nudila.
Na mobile čítam o Chmielnického povstaní, dopisujem iný predmet, profesorovi do očí vykladám, ako strašne na jeho hodinách trpím; filozofujem, obťažujem spolusediaceho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale tak... V škole väčšinou počúvam hudbu, alebo si kreslím (odporúčam karikatúru nenávideného učiteľa), alebo spím, podľa toho, či som sa v noci dobre vyspala.
alebo hráme piškvorky
V škole skapal pes,nefajčiari a tí ktorí nevdia hrať poker možu zomrieť od nudy,ako aj ja.
@ceresnicka23 Ej bistu ulohy sa maju pisat doma Cherry
Ale aj tak na zabitie nudy, najlepšia tá hudba.
potom spolužiak hádzal salámu z chleba druhého spolužiaka o stenu
a tak, cez prestávky sa toho veľa nájde..
a počas hodiny - klasika - kreslím si so spolužiačkou do zošita hovadiny a potom sa z toho rehoceme, a najnovším trendom je posielanie si priblblých fotiek cez bluetooth
Na mobile čítam o Chmielnického povstaní, dopisujem iný predmet, profesorovi do očí vykladám, ako strašne na jeho hodinách trpím; filozofujem, obťažujem spolusediaceho.
Ale inokedy sa tvárim, že nezaspávam, že nerozmýšľam nad nejakými kravinami a čmáram si.
V poslednej dobe ešte niekedy opakovane zapletám a rozpletám vrkoč