neznášam keď niekto KLAME a je falošný ! neznášam nespravodlivosť nech je to už voči hocikomu ! neznášam politické strany SaS, SDKú, KDH a maďarské strany !
Jedno dievča, ktoré býva v rovnakej dedine ako ja. Posledné dva roky ma kopíruje do poslednej bodky, s tým, že aj tričká si rovnaké kupuje. Nič ma nikdy nevytočilo viac.
Neznášam práskačov, riťolezov, komunistov, neznášam ludí čo radi robia problémy. Neznášam dementov čo si prerazia na aute rúru od výfuku aby boli velkí páni, a potom mi s tým prdia pod oknami. Neznášam keď niekto zámerne ide pomaly na pezinskej babe. Neznášam keď idú v meste po dvojprúdovke dve autá vedla seba úplne rovnakou rýchlosťou... Neznášam ludí, čo si kúpia 116d v sociálke, len aby pred kamarátmi mohli povedať, že majú BMW.
väčšinou sú mi ľudia ukradnutí, je to ich život...ale čo ma dokáže naštvať (keď je toho veľa v jeden deň) je to, keď je niekto nevýslovne obrovský pokrytec, potom ak niekto melie a nevie o čom alebo sa snaží druhých presvedčiť o niečom, čo nie je pravda(a občas dokonca aj on sám vie, že to nie je pravda) a ľudia, ktorí si myslia, že všetci sú sústredení len na nich a že keď si zmyslia, dokážu "pomotať hlavu" každému a sú pritom neskutočne povrchní....to ma dokáže naštvať
Neznášam ľudí, ktorí vás nevedia pochopiť... Ktorí keď vám sa chce plakať, oni sa vám smejú do očí... Keď chcete mať od niekoho pokoj, ale dotyčný vás schválne provokuje... .. a potom ešte ľudí, ktorí týrajú zvieratká.. Ani mi to tak neprekáža ako bolí.. hmm
Keď niekto niečo začne, ale nedopovie, keď hrá na dve strany, keď je kritický len k iným a k sebe nie, keď pred svetom ukazuje len svoju dobrú tvár a tú zlú sa snaží všemožne utajiť, len aby sa neprišlo na to, že v skutočnosti nie je taký dokonalý, ako sa tvári, keď niekto niekoho odpíše bez toho, aby mu dal šancu na vysvetlenie, keď z človeka srší ľahostajnosť voči iným a vidí len svoj vlastný osoh, ďalej príliš cieľavedomých ľudí, ktorí idú za svojim cez ľudí a neondia sa s tým, že niekoho pri tom zrania, ľudí, ktorí sú bez citu,hm.... keď vám niekto niečo zatajuje (myšlienku alebo rozhodnutie) z čistého súcitu, lebo by vám to mohlo ublížiť- fuj koľký aliibizmus čeliť problému pravdivo a čestne, keď človek všetko len plánuje a stále sa mu to zdá ešte nedostačne pripravené a rozsieva tým pochybnosti aj v druhých, keď niekto niečo odpíše na neúspech a "nemožnosť" ešte predtým, ako to vyskúša, či sa to podarí, keď niekto spochybňuje názor iného doslova vysmievačným alebo ironickým tónom, keď je niekto intrigán, keď kazí druhému náladu, keď je príliš vzťahovačný, majetnícky, sebaľutujúci, krutý, keď ste niekomu dobrý len vtedy, keď vás potrebuje, keď si niekto dokazuje svoje postavenie cez peniaze, agresivitu, sex a nie tým, čo žije a čo má v srdci, keď si niekto neváži prácu iného, keď ten niekto v druhom vzbudzuje pocit menejcennosti, keď si niekto na verejnosti nepripustí chybu (hoci o nej dobre vie), vzťahy, ktoré sú založené len na princípe, aby som niekoho mal a nebol sám, proste PRETVÁRKA, LOŽ, FALOŠ, NEVŠIMAVOSŤ, SEBECKOSŤ, NEDôVERA, UBLIŽOVANIE (aj to seba-)...
Snažím sa týmto veciam ubrániť, ako viem, ale tiež občas prídu slabé chvíľky, kedy sa im nezvládam vyvarovať a už sa to leje zo mňa prúdiskami...
Preto nesúď iných, lebo takým merítkom, akým si súdil ty, budú súdiť teba...
nasilne presadzovanie nazoru pricom toho cloveka nezaujima nic ine iba to ako dosiehne svoje a je mu ukradnute aj to ked mu niekto vravi aky negativny dopad to nanho bude mat a aj tak to urobi ... a navyse ked je este ten clovek aj hlupy a agresivny
Neznášam keď niekto tára,proste úplne somariny a ani sám nevie čo hovorí a popritom sa tvári ako najväčší mudrc,všade bol,všetko videl...Alebo keď niekto napríklad v buse rieši strašné sprostosti,nepodstatné veci,ktoré nikoho nezaujímajú a nie sú nijak dôležité a to,že je 5 rokov nezamestatný a sedí doma to ako keby ho vôbec netrápilo (príklad).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Potom dievčatá typu: "pozrite sa na mňa smejem saaaaaaa. cmuqwes."
Ľudia, ktorí používajú vulgarizmy vtedy, keď sa naozaj nehodia. (Napr. vo vzťahu rodič- dieťa)
Vadí mi, keď sa niekto oborí na moje sestry a je k ním neférový.
Nerozumiem úzkoprsým ľuďom, ktorí sa nevedia pozrieť aj za roh.
a musím dodať, že mi vadia ĺudia, ktorí nerešpektujú názor a presvedčenie druhých.. ako aj ty..
podľa mňa nemáš ani poňatia čo sa deje a rozprávaš iba to, čo počuješ...
skús sa pozrieť na to troška reálne a over si to, čo hlásiš..
toť toľko
Snažím sa týmto veciam ubrániť, ako viem, ale tiež občas prídu slabé chvíľky, kedy sa im nezvládam vyvarovať a už sa to leje zo mňa prúdiskami...
Preto nesúď iných, lebo takým merítkom, akým si súdil ty, budú súdiť teba...