Kedze si myslim ze mam trosku viac inteligencie ako tej krasy tak asi ma viac potesi to pokial su to take uprimne sympatie ale samozrejme sa neurazim ani pri druhej moznosti
Ja nechapem ako moze vobec niekto pochvalit moj vzhlad ale obcas sa to stane no a co sa inteligencie tyka tak ja neviem no niesom sprosty podla mna ale ani niesom ziadny intelektual no a spravam sa ako debil mozno aj preto lebo sa chcem nejak podvedome prisposobit ostatnim debilom co ich stretavam takze tak nikto ma nechvali v tomto smere
vzhľadu, lebo viem že nie som inteligentný, takže hoc ako by tá pochvala bola myslená, to mi nepomôže aby som bol tak dobrý ako mnoho iných. A pekný nie som tiež ale aj škaredší sú na svete ... Takže ani jedno, neviem aké to je
vzhlad? mam 3d mihalnice a potom mozno ruz, asi tolko. postavu mam fajn, ale aj tak nemam rada, ak to niekto riesi.
inteligencia? s tou som sa narodila. je rozdiel chvalit inteligenciu a vedomosti.
preto vzhlad, lebo co sa tyka inteligencie, som velmi sebavedomy aby pre mna kompliment smerovany na moju inteligenciu nieco znamenal, musi byt od cloveka, ktoreho mam dovod respektovat a zaroven ho pokladam za (aspon ciastocne) adekvatneho na jej posudenie. a aj ked sa niekto taky najde (co je, vzhladom na moje standardy, velmi vzacne), tak to beriem skor ako utvrdenie sa v tom, co uz o sebe davno viem. asi som namysleny zato po stranke vzhladu uz taky sebavedomy niesom, a preto ma kazdy kompliment velmi potesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Radšej mám pochvalu na také tie veci, čo viem ovplyvniť,,akože sa mi niečo ozaj podarilo,alebo že sa mám dobrý vkus alebo také niečo
ak uz mi nieco pohoni ego, tak je to napriklad ked niekto pochybuje, ze nieco zvladnem a ja to spravim, pripadne veta "mala si pravdu" a pod.
taka kombinovana pochvala je najs
Mam rada ak ma niekto chvali za napaditost, kreativitu, invenciu.
ako potešilo by to druhé fest..ale nehrozí :/
inteligencia? s tou som sa narodila. je rozdiel chvalit inteligenciu a vedomosti.
akoze nie ze by som sa hnevala za komplimenty, ale idu jednym uchom dnu a druhym von
Povedzme od blizsich ludi jedno i druhe padne dobre, od cudzich si skor vazim pochvalu nefyzickych veci, lebo sak catcalls a slizunstva mam dost.