Určite aspoň niekto z Vás sem tam niečo napíše... chcela by som vedieť čo Vás inšpiruje? Píšete len o tom, čo prežijete, alebo vás inšpiruje hudba, kniha, film? Mňa osobne inšpiruje hlavne hudba ako coldplay, placebo alebo keď ma napadne nejaké bláznivé s
@6 ako casto ako mam chut a ked si chce pozriet nieco z mojej tvorby mozes si stiahnut z mojej webky moj roman, ked kliknes na ten banner a komentuj toooo
ja sa neinspirujem..ja proste idem co ma napadne v blogoch a v inych sferach sa casto zase inspirujem zenskou krasou a krasnymi vecami,aktualnou naladou a podobne...jednoducho robim-tvorim-co je vo mne, co citim!!!
tiez ma inspiruje hudba-konkretne punk.A potom aj literatura,jednou z mojich najoblubenejsich knih jen Zlocin a trest...vacsinu svojho casu si totiz pripadam jak Raskolnikov...aj ked stare uzernicky zatial nevrazdim a tiez aj ako ste spominali-ludia,slovne spojenia,priatelia...a tak
mna inspiruje moja hlava (co je pekne komplikovanz vytvor) a potom moje srdce (no jedno lepsie jak druhe) a tiez ked citam veci co pisal dakto iny, tak furt mi pritom napadne daco... zial to casto aj rovnako rychlo odpadne...
a vydat by som chcela nieco (moju tvorbu nesudte podla blogu, to je skor "odpad" lepsie veci sa snazim nechat si zatial pre seba) ale neviem este co a kedy
takze ak to tak mozem celkovo zhrnut vacsinu z nas inspiruje hudba, ludia, svet, citanie, relaxovanie a realny zivot to pozorovanie oblakov budem musiet vyskusat
klasická odpoveď, hudba...stačí mi, aby som si pustila nejakú obľúbenú pesničku a v hlave sa mi vyrojí hafo nápadov...a udalosti z môjho života...ale ak to mám zhrnúť, inšpiruje ma takmer všetko
inšpirácia je zaujímava vec..ale tak v podstate inšpiruje všetko dookola..treba to len vidieť..najhošie je keď smám v sebe plno myšlienok..len ich neviem dostať zo seba von...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja pisem texty k pesnickam co skladame s kapelou.
a vydat by som chcela nieco (moju tvorbu nesudte podla blogu, to je skor "odpad" lepsie veci sa snazim nechat si zatial pre seba) ale neviem este co a kedy
a potom....konkrétne inšpirácie sa mi rodia v hlave vďaka všetkým týmto existenciám
inšpirácia je zaujímava vec..ale tak v podstate inšpiruje všetko dookola..treba to len vidieť..najhošie je keď smám v sebe plno myšlienok..len ich neviem dostať zo seba von...