možno ani nie priamo ľudská hlúposť ako skôr to, keď niekto bez znalostí v danej tematike nie je schopný prijať radu od skúsenejšieho/znalejšieho človeka... proste to, že niekto niečo nevie je pochopiteľné, nie každý vie predsa všetko... ale ak ten človek nie je ani ochotný sa priučiť niečomu novému a bude si húsť svoje... tak to ma vie mierne vytočiť...
Ľudská hlúposť medzi ktorú patrí rozdielny názor iných nakoľko je ten názor často podmienený ich hlúposťov.
Či už sa jedná o témy sociálne, náboženskè, politické...
Keď prehrám privyhratú partiu v online šachu. Nie až tak, že by som kvôli tomu búchal myškou o stôl, ale taký úprimný rage quit sa občas zvykne zadariť
jednoduché no, ak mi človek sľúbi že je spolahnutie na to čo mi povie, že mu môžem plne dôverovať .. no a nemôžem..to ma vlastne ani najviac nenaštve, ja som proste z toho asi skôr smutný
V podstate všetko z toho, a zároveň nič - záleží na tom, s akým úmyslom k tomu došlo, o akú vec ide, či sa to opakuje... Ale len tak hocičo ma nenahnevá, až keď to vyhodnotím, že je to naozaj príliš (dovtedy ma to skôr len zarazí, sklame a pomyslím si svoje)
to že má niekto iné názory, je lenivý, klame, alebo sa vyhovára, cez to sa viem ľahko preniesť... ale keď sa na niekoho spoľahnem a on sa na to vykašle, tak to ma vie nasrať ako nič iné, načo sú mi takí ľudia, na ktorých sa nedá spoľahnúť
takto, ja nie som pokojna asi nikdy odkedy vyjdem z domu, neskutocne ma sere vacsina ludi a nerada chodim do obchodov, nakupnych centier atd, lebo ma vsetci vytacaju proste a stve ma aki su vsetci sebecki a pozeraju len na seba
najviac ma nastve ked idem do obchodu kupit nieco co by mat mali a nemaju to, to sa mi chce zomret proste ako som nahnevana vzdy
druhe najviac co ma nasiera su ludia ktori chodia pomaly, bud po nakupnom centre alebo po parkovisku napr, idu roztiahnuti po celej ceste a vykracuju si jak na vylete a maju TOTALNE v pici proste ze ide auto po tom parkovisku, alebo clovek za nimi v nakupnom centre ktory ma aj ine veci na praci nez promenadovat sa slimacim tempom
stve ma ked je na poste trilion ludi a niekto kto posiela 47 balikov sa este rozhodne ze potrebuje 4 zreby a 5 znamok s vianocnym motivom a hodinu si to vybera
no a celkovo vsetko je to spojene s obchodmi a nakupmi a ludmi ktori nakupuju, nedavam to vobec a najradsej by som vsetko objednavala z netu len akurat ze to potom pride na postu pri ktorej sa neda zaparkovat a vzdy je tam tisic dochodcov vyberajucich si dochodok v hotovosti
aa este ma stvu stari ludia na plavarni ktori si plavaju psicka tempom 25 metrov za desat minut, co by bolo samozrejme ok, keby sa koncentrovali do jednej-dvoch drah.. lenze oni si idu kazdy do inej a maju uplne v pici ze blokuju ludi ktori si prisli normalne zaplavat
momentálne neférovosť a s tým súvisí ,keď ľudia niečo očakávajú, ale oni sami by to pre mňa nespravili a keď niečo nemusím spraviť a spravím to z vlastnej dobrej vôle, nič z toho nemám a oni to skritizujú...
všeci tí, ktorí nevedia po akej strane sa chodí po chodníkoch, schodoch, prechode, na ktorej strane sa stojí na eskalátore, nebodaj tí, ktorí preferujú chodiť slimačím tempom po prostriedku, ideálne tak, aby ich bolo nemožné obísť.. a ešte tí, ktorí si kupujú lístok na vlak a nevedia kam ani kedy idú a preto im to trvá trilión hodín a ešte sa nezabudnú spýtať na všetko možné pri okienku.. a ešte moja mama ma vie vytočiť. ani neviem ako to robí, ale proste jej to ide
@antifunebracka neni podla mna resp ja ked som v tej opacnej situacii vzdy pozeram na druhych, cez prechod sprintujem aby auto dlho necakalo, vsetko sa vsade snazim vybavit rychlo a pozeram ci niekto necaka v rade za mnou - dnes som si kupovala cigy a chcela som zreb, aj som si nachystala koruny ale prisiel panko za mna sa postavil tak ze jebem na to a nekupila som.. lebo viem ze to je na dlho nez to vytiahne a nablokuje a stavkovat sa ma v stavkovej nie v trafike!!
alebo ked idem nieco reklamovat a caka niekto za mnou, vzdy poviem nech ide ze ja to budem mat na dlhsie..
ja neviem vo fitku ked mam cinky a viem ze ich sice budem o chvilu potrebovat na dalsiu seriu, aj tak ich kurva vratim naspat, ale uplne vsetci ostatni si ich nechaju pri sebe aj ked ich tych par minut nepouzivaju a ja si ich potom nemozem zobrat
ked idem po hlavnej a vidim ze z vedlajsej je dlhocizny rad aut, zastavim a zablikam a necham 2-3 prejst.. ked idem po eskalatore s frajerom tak sa postavim pred neho, nie vedla aby mohli ludia prechadzat.. ked mam obrovsky nakup tak nejdem v tescu na samoobsluzne ich blokovat, a to ani nejsom 70 rocna senilna baba co hlada ten kod na kazdej veci 5 minut.. atd atd proste pri vsetkych tychto veciach myslim na inych, no naspat sa mi to nedostava prave naopak, ludia si myslia ze su jedini na svete a ked oni idu po parkovisku mimo prechod tak proste nazdar, cely svet sa zastavi aby si oni mohli dokoncit vychadzku
joj mohla som nespomenut ludi ktori si v mhd sadaju na sedadlo do ulicky, pripadne si tam jebnu tasku?? to je vrchol primitivneho spravania, spolu s ludmi co v busoch a vlakoch telefonuju a obtazuju tym vsetkych okolo, preto nemozem mhd chodit nedavam tych ludi proste
neuprimnosť, alebo tzv. "dobré klamstvá" dpc ved klamstvo je klamstvo... nenavidim to ked mi niekto nieco nepovie a mysli si ze mi tym spravi nejaku laskavost, respektivne zeby som to nemala vediet. toto najviac neznasam co sa tyka ludskych vlastnosti a vzdy ma to vytoci.. alebo ked ma nejaky "inteligent" primitivne nazory a este si ich presadzuje pricom nedokaze objektivne vidiet pravdu
@h8u Cisto ta rozumiem, ked som bola na vianocne nakupy vo Vankovke, skoro ma drblo Ja som to chcela mat za polhodinu vybavene, pobehat vsetko raz-dva, ale skoro vsade isli ludia na celu chodbu nie vychadzkovym krokom, ale mesiacikmi... A pritom tie chodby su tak siroke, ze keby nesli styria vedla seba, tak by to bolo v pohode Hroza a des, nakoniec som niektore veci ani nekupila, lebo som sa chcela co najskor spratat odtial od ludi...
@limetkajaja S tým chodníkom sa stotožňujem, denne sa niekoľkokrát silne zrazím s ľudmi, niektorí si to uvedomia až po páde resp. vyrazenia telefónu z ruky
maloco ma dokaze nasrat, ludia ma svojim nepricetnym a hupym spravanim skor irituju... ale co ma dokaze vcelku vytocit, je nespravodlivost. na tu som obzvlast haklivy.
@h8u Ja ani nvm, kde začať Ako pár z tých vecí, čo robíš, je fakt pekných, väčšina prehnane ústupčivých a niektoré až životunebezpečne hlúpe D
Napr. to s tými radmi som robil donedávna aj ja, že všetko som chcel čo najrýchlejšie spraviť, aby ľudia za mnou nebodaj sekundičku dlhšie nečakali, ale odnedávna som si povedal že "fuck it". Prečo obmedzovať svoj život pre pár neznámych ľudí?
Pre mňa za mňa nech im ujde aj posledný spoj domov, proste keď si potrebuješ niečo kúpiť/vybaviť/zistiť, tak máš na to právo, preboha
Ja tiež rešpektujem, keď dedko predo mnou na stanici hocikedy 15-20 minút niečo vybavuje (VEľMI častý prípad) a ja sa ponáhľam, aj keď to nie je príjemné, ale to isté čakám aj ja od iných.
Nie že budem sa extrémne obmedzovať a zároveň sa hnevať, že to aj iní nerobia Potom nikdy nie si šťastná, lebo seba ukracuješ a zároveň ti vadí, že niekto si pred tebou vyberá hotovosť z bankomatu abo pláva pomaly v tvojom pruhu, lebo ty by si to predsa nikdy nespravila.
To je proste total pokrivené zmýšľanie A prečo vlastne ešte kupuješ cigy, ja že si to už prekonala, ale o tom inokedy
Keď ideš niečo reklamovať a stále chodia noví ľudia, tak každého púšťaš pred seba a stojíš tam hodinu, či ako to riešiš? No a najhoršie nakoniec: ako môžeš na hlavnej púšťať ľudí z vedľajšej?
Vieš, že to je vážny a nebezpečný dopravný priestupok? Toto keby mi spraví auto predo mnou, tak tuším vystúpim a doškrabem mu kľúčom lak
A ako ťa obťažuje, keď niekto telefonuje? Proste poľav z nárokov na seba a tým aj na 2., lebo opačne to nefunguje a len budeš nonstop v nervoch
@antifunebracka jezis ale ja nie uplne zastavim, proste ked sa blizim spomalim tak aby stihli prejst a blikam a oni prejdu a strasne mi dakuju mna tak tiez niekto uz pustil ked uz som plakala ze tam budem navzdy a bolo to super
Keď ľudia robia kktiny, napríklad chrumaju v kine pozerajú do mobilu keď sú s niekym a pod nažrať sa treba pred alebo po filme a keď mi je prednejsi fb pred real kontakt tak nechodim von no nie?
Najviac ma vie znechutiť keď mám niekoho rada a po case zistím že mu nemôžem absolútne v ničom veriť. Teraz som sa tak sklamala v jednej kolegyni a dalo mi zabrať, kým som to spracovala...
Keď mi niekto povie, že mám nervy a ja ich v skutočnosti nemám a som pokojný ale nervy má v skutočnosti on. Tak vtedy vo mne vybuchne atomovka robí to hlavne moja matka a už mi s tým lezie na nervy
ked sa niekto moc boji...a ked kvoli tomu ze sa niekoho alebo niecoho boji nespravi to co spravit chce alebo co ho bavi
ked ma nekdo ojebava
ked je niekto moc lenivy
ked cakam niekde v rade a niekto sa zacne tlacit alebo predbiehat to konec
ked som dlho hladny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
najviac asi vedomé klamstvo, nedodržanie sľubu, ľahostajnosť a ľudská hlúposť
Či už sa jedná o témy sociálne, náboženskè, politické...
A obcas @4 aj ked ani toto ma vzdy nevytoci ale skor to nechapem tak to potom radsej neriesim lebo by som sa nastvala
Ale tiez nemam rada ludi co maju nazory jak zo stredoveku a tiez to ked si aleks najde dalsiu fraju a zistim ze som to neni ja
ako kedy... niekedy ma naserie do nepricetna kazda druha sprostost a niekedy nic
a hlavne keď sa tieto tri veci spoja v jednom človeku
najviac ma nastve ked idem do obchodu kupit nieco co by mat mali a nemaju to, to sa mi chce zomret proste ako som nahnevana vzdy
druhe najviac co ma nasiera su ludia ktori chodia pomaly, bud po nakupnom centre alebo po parkovisku napr, idu roztiahnuti po celej ceste a vykracuju si jak na vylete a maju TOTALNE v pici proste ze ide auto po tom parkovisku, alebo clovek za nimi v nakupnom centre ktory ma aj ine veci na praci nez promenadovat sa slimacim tempom
stve ma ked je na poste trilion ludi a niekto kto posiela 47 balikov sa este rozhodne ze potrebuje 4 zreby a 5 znamok s vianocnym motivom a hodinu si to vybera
no a celkovo vsetko je to spojene s obchodmi a nakupmi a ludmi ktori nakupuju, nedavam to vobec a najradsej by som vsetko objednavala z netu len akurat ze to potom pride na postu pri ktorej sa neda zaparkovat a vzdy je tam tisic dochodcov vyberajucich si dochodok v hotovosti
aa este ma stvu stari ludia na plavarni ktori si plavaju psicka tempom 25 metrov za desat minut, co by bolo samozrejme ok, keby sa koncentrovali do jednej-dvoch drah.. lenze oni si idu kazdy do inej a maju uplne v pici ze blokuju ludi ktori si prisli normalne zaplavat
@3
alebo ked idem nieco reklamovat a caka niekto za mnou, vzdy poviem nech ide ze ja to budem mat na dlhsie..
ja neviem vo fitku ked mam cinky a viem ze ich sice budem o chvilu potrebovat na dalsiu seriu, aj tak ich kurva vratim naspat, ale uplne vsetci ostatni si ich nechaju pri sebe aj ked ich tych par minut nepouzivaju a ja si ich potom nemozem zobrat
ked idem po hlavnej a vidim ze z vedlajsej je dlhocizny rad aut, zastavim a zablikam a necham 2-3 prejst.. ked idem po eskalatore s frajerom tak sa postavim pred neho, nie vedla aby mohli ludia prechadzat.. ked mam obrovsky nakup tak nejdem v tescu na samoobsluzne ich blokovat, a to ani nejsom 70 rocna senilna baba co hlada ten kod na kazdej veci 5 minut.. atd atd proste pri vsetkych tychto veciach myslim na inych, no naspat sa mi to nedostava prave naopak, ludia si myslia ze su jedini na svete a ked oni idu po parkovisku mimo prechod tak proste nazdar, cely svet sa zastavi aby si oni mohli dokoncit vychadzku
Mne vadi ta lenivost ovela viac, mrhanie potencialom, plytvanie casom. Prokrastinovanie a vyhovaranie sa.
Samozrejme tiez zloprajnost, ale za tym casto hladam pricinu lebo ma bavi analyzovat ludi.
Napr. to s tými radmi som robil donedávna aj ja, že všetko som chcel čo najrýchlejšie spraviť, aby ľudia za mnou nebodaj sekundičku dlhšie nečakali, ale odnedávna som si povedal že "fuck it". Prečo obmedzovať svoj život pre pár neznámych ľudí?
Pre mňa za mňa nech im ujde aj posledný spoj domov, proste keď si potrebuješ niečo kúpiť/vybaviť/zistiť, tak máš na to právo, preboha
Ja tiež rešpektujem, keď dedko predo mnou na stanici hocikedy 15-20 minút niečo vybavuje (VEľMI častý prípad) a ja sa ponáhľam, aj keď to nie je príjemné, ale to isté čakám aj ja od iných.
Nie že budem sa extrémne obmedzovať a zároveň sa hnevať, že to aj iní nerobia Potom nikdy nie si šťastná, lebo seba ukracuješ a zároveň ti vadí, že niekto si pred tebou vyberá hotovosť z bankomatu abo pláva pomaly v tvojom pruhu, lebo ty by si to predsa nikdy nespravila.
To je proste total pokrivené zmýšľanie A prečo vlastne ešte kupuješ cigy, ja že si to už prekonala, ale o tom inokedy
Keď ideš niečo reklamovať a stále chodia noví ľudia, tak každého púšťaš pred seba a stojíš tam hodinu, či ako to riešiš? No a najhoršie nakoniec: ako môžeš na hlavnej púšťať ľudí z vedľajšej?
Vieš, že to je vážny a nebezpečný dopravný priestupok? Toto keby mi spraví auto predo mnou, tak tuším vystúpim a doškrabem mu kľúčom lak
A ako ťa obťažuje, keď niekto telefonuje? Proste poľav z nárokov na seba a tým aj na 2., lebo opačne to nefunguje a len budeš nonstop v nervoch
ked ma nekdo ojebava
ked je niekto moc lenivy
ked cakam niekde v rade a niekto sa zacne tlacit alebo predbiehat to konec
ked som dlho hladny