vreckové alebo priamo z listov, kvetov, milujem z čerstvo vylúhovaný lipový s bazou, bez cukru, niekedy med, citrón, alebo aj mlieko s čiernym kvalitným
Som obyčajný smrtelník a mám rada obyčajné čaje z obchodu. napr. z Tesca. Najradšej mám ale Lipton zelený s pomarančom a ano s cukrom a citrónom/kyselkou.
sackove cajiky, zelene cajiky, zlte cajiky, ovocne cajiky, prakticky akekolvek cajiky, milujem cajiky, mnam dnes som uz mal dva a este asi jeden spravim. uplne najradsej mam English breakfest Tea s plnotucnym mliekom
Ovocné pijem len aby sa nepovedalo, a tie si zvyknem sladiť, ostatné vobec. To by som mala potom pocit, akoby som pila osladenú vodu. Ja som si najviac zamilovala biele čaje. Ale fakt nemusím Ajurvédske.
@alenka171 ne ne, ja to vsetko vypijem len je to otazka casu ale dlheho. lebo skoro vzdy ked vidim zaujimavy caj tak si ho hned kupim, aj ked uz to obmedzujem
Zelene mam doma len sencha, ale zas kazdy ma inu chut, teda mozno pre niekoho nie, ale pre mna ano.
okrem čistej vody pijem len čaje .. i porciované, i sypané, aktuálne sypaný mám matte a z porciovaných klasika musím mať vždy čierny, mätový, materinu dúšku a často mám v zásobe zelený.. ovocné málokedy, keďže mi moc nechutia a musím proste natrafiť na dáky dobrý .. a zásadne bez cukru, keď tak med, ale akosi, aj z toho polavujem, i keď čierny bez medu nejde
Samozrejme sypane, najradsej mam zelene, a kazde rano pijem cierny. A teraz v poslednej dobe si robim caj zo susenych jablk, ktore uz su trochu kyslejsie samozrejme vsetko bez cukru, citronu a inych smakulad...
a sypané sú celkovo super, len sú drahé, tak sa utiekam k sáčkovým, a najviac milujem pickwick zelený s jahodou a citrónovou trávou, alebo medovo-vanilkový rooibos s mliekom
všetko dochucujem medom, okrem rooibosu.
a mojej kamoškosestry mamka robí totálne najdokonalejší bylinkový čaj s bazovým medom ^^
caj kazit citronom medom cukrom alebo cim je hriech milujem teekanee caje (neviem prist nato ako sa to pise, divne o pol 4 rano) a najviac pepermintovy s zeleny.. ale ani biely a cierny nieje zly sakra milujem ich vsetky okrem ovocnych a sraciek ako irish cream a tak
z byliniek nazbieraných, ďalej zelený a čierny, ovocné moc nemusím. Môj najobľúbenejší je z listov čiernej ríbezle to je proste lahoda a neochucujem ničím, a ak už, tak len medom a citrónom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
bez cukru.
najlepšie rooibos.
cukor som si prv nedávala, teraz som si zvykla tak za necelú lyžičku
Sidce... Vypijem a zjem vsetko, co dostanem, takze u mna tazko najst nieco, o by som nemala rada
+ liečivé himalájske ma celkom okúzlili
Potom ide zlty, zeleny, biely, ovocne a cierny by som nevypil, ani keby som mal zdochnut od smadu, nenavidim ho... A ani modry nie je bohvieco...
alebo obcas mam chut na poriadny Adrak
a nesladim ani sackove ked pijem (sackovu Senchu a pod.)
hh, tak to by sa u mna nestalo , nepredáš?
najčastejšie čierny a zelený.
biely som vyskúšala iba parkrat zatial
a ešte mám doma nejaké sušené bylinky na čaj
a vlastne to je jedno,čím dochucujem. ideál je citrón a med,ale ked nie je,tak nepohrdnem ani cukrom atd.
Tak tak, pretože u mna nie je čaj ako čaj
Ovocné pijem len aby sa nepovedalo, a tie si zvyknem sladiť, ostatné vobec. To by som mala potom pocit, akoby som pila osladenú vodu. Ja som si najviac zamilovala biele čaje. Ale fakt nemusím Ajurvédske.
Zelene mam doma len sencha, ale zas kazdy ma inu chut, teda mozno pre niekoho nie, ale pre mna ano.
len s cukrom občas s medom
a sypané sú celkovo super, len sú drahé, tak sa utiekam k sáčkovým, a najviac milujem pickwick zelený s jahodou a citrónovou trávou, alebo medovo-vanilkový rooibos s mliekom
všetko dochucujem medom, okrem rooibosu.
a mojej kamoškosestry mamka robí totálne najdokonalejší bylinkový čaj s bazovým medom ^^
necukrim
sypane, domace bylinky, pecene caje
a prave si pijem svoj omnomnom pu-erh
Milujem caje. Sypane, kvalitne.