Kedysi nálepky pokemonov do albumu (prvý stupeň základky), potom kartičky futbalistov a hokejistov (druhý stupeň, tie mám dodnes), a teraz vrchnáky od piva
Klucenky z miest uz mam z Pariza, Ciernej Hory, Macedonska, San Francisca, Singapuru, Holandska, Dubaja a za chvilu budem mat aj z Berlina :3 a samozrejme nosim ich na klucoch vsetky, spoluziaci hned vedia ze prichadzam ja podla strgania klucov
medenaky a ked ich budem mat mrte tak ich vsetky jebnem do samoobsluznej v tesku a kupim si mrte zuvaciek
ale nezbieram nic... nemam na to cas peniaze ani chut... ale ak by mi chcel niekto podarovat nejaku peknu knizku o filme, filmaroch, alebo knihu ktora bola filmovou predlohohou, alebo knihy o fotografiach, umeni, dreveniciach alebo folklore, pripadne balady ludove alebo nieco take tak na to mam vyhradenu jednu skrinku diky!
Historicke knizky. Zbieranie mozno nie je adekvatny vyraz, ale ak mi nejaka pribudne, potesim sa.
Najstarsi exemplar - Zdravoveda dvojdielna z konca 19. st. po praprastarych rodicoch. Tak su teda veci...
spomienky
a spomienkove predmety naramky, magnetky... vselico
a hlavne ked niekde idem a sa mi tam pacilo, si odtial musim nieco male odniest a vlajky ešte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A teraz zbieram autobusove listky (to ale odovzdavam raz za cas) a servitky
ale nezbieram nic... nemam na to cas peniaze ani chut... ale ak by mi chcel niekto podarovat nejaku peknu knizku o filme, filmaroch, alebo knihu ktora bola filmovou predlohohou, alebo knihy o fotografiach, umeni, dreveniciach alebo folklore, pripadne balady ludove alebo nieco take tak na to mam vyhradenu jednu skrinku diky!
Najstarsi exemplar - Zdravoveda dvojdielna z konca 19. st. po praprastarych rodicoch. Tak su teda veci...
a slimačie ulity
a spomienkove predmety naramky, magnetky... vselico
a hlavne ked niekde idem a sa mi tam pacilo, si odtial musim nieco male odniest a vlajky ešte