Cola je fajn ked ta boli zaludok / prehana / alebo nechce prehnat, otestovane, viem ze ked netere mali problem doktorka im nakazala pit coca colu a pomohlo im to
@exomor Ja som skôr narazil na názor od doktora (i na nete), že je lepšia pepsi, nie coca cola @dildoswggins To so mnou sa rozprávaš? Pretože ak spomínaš zničenie žalúdka z coly, určite sa v tom neviem nájsť
Ked sme boli v tatrách a chodili na celodenné túry bola som tak vyčerpaná po niekoľkých dňoch nie len že mi padali gate doslova na zem ktoré som predtým ledva zapla ale vyčerpala som sa tak že som neustále vracala žlúdočnú šťavu a v lekárni mi dali kvapky ktoré sa majú práve piť s colou... takže na tom možno aj niečo bude, ale zas na druhej strane je to toxicky jed ktorý skôr škodí si myslím...
@padlyanjel Cola nie je len jed, pre telo je to vraj niečo ako chemický útok, a bez pridania istej látky by ho telo okamžite vyvrátilo..možno aj preto to aj tebe odporúčili colu, v zmysle, že to máš ako reset ;-D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@dildoswggins To so mnou sa rozprávaš? Pretože ak spomínaš zničenie žalúdka z coly, určite sa v tom neviem nájsť
@tangerina Ešte ma tak napadá niečo domáce, domáce liečivo (pozor je v tom alkohol)
ale mam skusenost s pepsimanom