Cette annee, je suis aux Etats-Unis et je n´apprends pas le francais a l´école.. Donc, mon francais est tres mal maintenant (si mauvais que je dois utiliser un dictionnaire pour ecrire ce texte court).
Alors, si vous savez un moyen efficace pour (re)apprendre francais (le niveau B2) pour le baccalaureat, je serai heureux si vous partagerez avec moi. Merci beaucoup!
sranda že som mala si 5 hodín francúžštiny v živote ale aj tak som pochopila aspoň pointu tvojho komentu. fakt to ide ľahko keď človek vie anglicky a nemecky
Francúzsky sa najlepšie naučíš priamo vo francúzskom prostredí, ale nie vždy sa to dá. Preto si ho okolo seba musíš umelo vytvoriť.
Čítať sa naučíš čítaním, písať písaním, počúvať počúvaním a rozprávať rozprávaním.
Preto treba veľa písať, počúvať čokoľvek vo francúzštine, pozerať francúzske filmy, seriály, počúvať rádio, chat nikdy nie je na škodu, dosť sa tak toho naučíš, veľa čítať (knihy ani nie, skôr hocičo z internetu, čo ťa zaujíma, noviny, články...), počúvať francúzske pesničky, premietať si v hlave fiktívne rozhovory vo francúzštine, a keď budeš už premýšľať vo francúzštine, tak je to veľmi dobré znamenie
ach jo...tiez nemam v skole franinu a tym padom som sa k nej uz od prazdnin nedostala a nechcem zabudnut to co viem, skor sa zlepsovat...no nejak chyba cas aj chut...ale verim ze coskoro sa nakopnem a zas to pojde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Alors, si vous savez un moyen efficace pour (re)apprendre francais (le niveau B2) pour le baccalaureat, je serai heureux si vous partagerez avec moi. Merci beaucoup!
inak máš výbornú úroveň FJ v porovnaní s tvojimi rovesníkmi, čo sa ju učia na gympli
Chcem ísť na vysokú do francúzska. Ale nejako sa to s mojou kariérou spisovateľa zatiaľ neprelína, uvidím, ako sa mi to podarí vyriešiť
a prečo chceš ísť na VŠ do FR?
Pretože chcem zažiť Francúzsk
j"apprends le francais pour troisieme année et c"est tres difficile pour moi
Un professeur de français, un méthode d´enseignement ou puis-je te recommender quelques livres?
V kazdom pripade vela zdaru Francuzsko je pekne.
chcel som napisat como estas ale potom som si vsimol "francais" takze to bude franina
Bonne nuit
byť takým kráľom, ách, ách...........filip
Čítať sa naučíš čítaním, písať písaním, počúvať počúvaním a rozprávať rozprávaním.
Preto treba veľa písať, počúvať čokoľvek vo francúzštine, pozerať francúzske filmy, seriály, počúvať rádio, chat nikdy nie je na škodu, dosť sa tak toho naučíš, veľa čítať (knihy ani nie, skôr hocičo z internetu, čo ťa zaujíma, noviny, články...), počúvať francúzske pesničky, premietať si v hlave fiktívne rozhovory vo francúzštine, a keď budeš už premýšľať vo francúzštine, tak je to veľmi dobré znamenie
Mne to 100% pomohlo so španielčinou.
Qu´est-ce que Tu fais? Je ne comprends pas...