Mám kamošku, ktorá ju žiaľ má...Viem, že sa obrátila na alternatívnu liečbu, tiež si objednáva rôzne bylinné čaje a tak...dodržiava jedálniček, občas zhreší...ale zvláda to super...
Mám nábeh alebo mám a nevedia mi zistiť presne kde.. Každopádne mi bývalo kedysi bezdovodne hrozne zle,tráviace problémy všetkého druhu...odkedy sa snažím čo najmenej jesť lepok a som na vegan strave je mi lepšie...
@thevanderdark mala? šak to je chronické nevyliečiteľné autoimunitné ochorenie.
daj recept ako!
inakšie, ja netvrdím, že sa z toho nedá dostať, ale ešte ani ja som nedošla na to, ako tú pliagu z tela dať preč. tak by mi to dosť pomohlo kebyže povieš!
bohužial Crohn vôbec nie je o strave skôr o psychike a o génoch, mne lekár tiež povedal že sa z toho dá dostať len treba dodržiavať všetko a nestresovať sa... čo je podľa mňa nemožné, poznám prípad, kde chlapec pár rokov po zistení ani nevedel, že tú chorobu má, proste všetko super aj jedol takmer všetko bez obmedzenia a prišli mu matury a skončil pod nožom a musel dodatočne maturovať...
@elemia Tak viem, že jej museli odstrániť, niekoľko percent tenkého aj hrubého čreva.
Musela mať prísnu dietu, teraz už jedáva viac menej normálne.
Asi to ešte má potom, neviem, túto tému som s ňou detailne nikdy nerozoberal.
@thevanderdark aha! tak to sa teda z toho nedostala.
nech si dáva bacha! a vylúči všetko živočíšne (najmä mäso) ak sa na to cíti a nič rafinované, priemyselné, umelé, hnusné do seba nepchá a žiadne črievko už nebude potrebovať vyberať.
ja som tiež vegetariánka rok a pozri, nejedla som nič vyprážané a pod. a predsa ma ta pliaga pochytila. Ale je to ako s inými chorobami máme všetko v sebe každý, aj rakovinu a pod. a stačí niečo, hocičo buď v hlave, alebo inde čo to vyvolá a končíš...
@naty2301 ahoj, ak ešte máš tú chorobu, neviem čo je to za chorobu, ale táto pani má od Boha požehnaný dar, lieči ľudí z rakovín, cukroviek, robí to bylinkami a nepýta peniaze...pomôže ti na milion percent,mne zachránila život pred dvoma rokmi! bylinkou!!! www.liecitelka-laura.sk
@mizoyka ahoj, ak má tvoja kamarátka ešte tú chorobu, neviem čo je to za chorobu, ale táto pani má od Boha požehnaný dar, lieči ľudí z rakovín, cukroviek, robí to bylinkami a nepýta peniaze...pomôže ti na milion percent,mne zachránila život pred dvoma rokmi! bylinkou!!! www.liecitelka-laura.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale nemam ju, lebo sa stravujem relativne zdravo
čo potrebuješ konkrétne vedieť?
daj recept ako!
inakšie, ja netvrdím, že sa z toho nedá dostať, ale ešte ani ja som nedošla na to, ako tú pliagu z tela dať preč. tak by mi to dosť pomohlo kebyže povieš!
Musela mať prísnu dietu, teraz už jedáva viac menej normálne.
Asi to ešte má potom, neviem, túto tému som s ňou detailne nikdy nerozoberal.
nech si dáva bacha! a vylúči všetko živočíšne (najmä mäso) ak sa na to cíti a nič rafinované, priemyselné, umelé, hnusné do seba nepchá a žiadne črievko už nebude potrebovať vyberať.