rád uvažujem a pozorujem vzťahy okolo mňa ale že by som sa do nich miešal to nie ... ak sa dá rád poradím lebo sám by som radu a iný pohlad uvítal na ich mieste,ale to je asi tak všetko
nepovedala by som, ze sa montujem, ale tak ked sa mi kamoska potrebuje vyrozprávať, tak jej poviem co si o tom myslím, priatelsky poradím....ale rozhodnutia za druhých ludi vo vztahu robit nemienim, to musia oni sami....
Nie. Najmä preto, že ani mne by sa vôbec nepáčilo, keby sa niekto druhý staral do môjho vzťahu. Najlepšie aj tak vidia do vzťahu tí, ktorí ho tvoria - ona a on, žiadna tretia osoba. Iné je, ak sa mi niekto zdôverí, pýta si radu. Vtedy sa snažím človeka vypočuť a povedať mu svoj názor.
no raz som toto pravidlo porušila...išlo o jednu veľmi blízku kamošku, ktorá bola úplne zbláznená do chlapa, ktorý ju istým spôsobom dosť škaredo zneužíval...všetci okolo to tiež videli alebo aspoň tušili ale nikto sa do toho nechcel veľmi miešať...no a škaredo sa mi to vypomstilo, že som jej chcela pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ludia vo vseobecnosti idu mimo mna
Ale treba sa učiť na cudzích chybách a neopakovať ich u seba.