Ahojte môžem sa spýtať má tu niekto cukrovku alebo pozná takého človeka? viem, že príznaky sa dajú vygoogliť, aj som si našla informácie, ale rada by som počula od niekoho kto s tým má skúsenosti, ako na to prišiel...aké mal príznaky..pôjdem k lekárke zaj
ja som mala .. alebo ako to vysvetliť.. proste mala som také stavy že som odpadávala , bola som bledá, krútila sa mi hlava, bola som unavená .. bola som u neurologičky, u kadejakých doktorkách a nakoniec vysvitlo že mám zníženú hladinu cukru ..
ou... ja vypijem denne "hektolitre" malinovky, čaju (niečo sladené)... stále mám pocit smädu a keď som skúšal piť len čistú vodu, tak som bol ešte smädnejší. nadájam sa aj počas noci a ráno mám také suchoty ako po fláme
zalezi od toho aky mas typ, moj znamy ma cukrovku prveho typu a ma len inzulinovu pumpu a v zivote ho to obmedzuje len v tom ze jedava dia sladkosti, takze nemyslim ze je to v sucastnosti nejaka strasna choroba
cukrovku nedostávas z cukru. To ti prestane normalne pracovat orgán ktorý tuto hladinu cukru udrzuje v norme. Ja ked som isiel ku doktorke s tym ze mam cukrovku (prejavy: trasenie rúk, smed a nevolnost) mi doktorka urobila namiesto testov na cukrovku protidrogove testy ale v pohode iba ma trocha zhovadila pred starou mamou. neni to az taka zavazna choroba z ktorou by sa nedalo zit.... treba len dodrziavat rezim pichania inzulinu a dodrziavanie pravidelneho stravovania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mňa sa vždy doktorky pýtali, či nie som stále smädná... aj decká a potom aj diabetologička
a viem, že jedno malé dievčatko od nás stále pálilo a pichalo pri cikaní a si mysleli, že prechladla a nakoniec má cukrovku
už som bola na krvných testoch dneska budem mať výsledky..