Čus Bus ľudia.Potrebujem pomoc,tak snáď mi pomôžete
S nááápadmi SEM!
Mám najlepšiu kamarátku, s ktorou sa doslova poznáme 19 rokov, stále spolu, vieme o sebe všetkom, proste ako sestry. Ona ide mať teraz 20 narodeniny, je to také "významnejšie" by som povedala, taka prvá dospelácka okruhlina
@1 a @2 mne absolúúúútne nešlo o to, ja viem čo sa jej páči, ale to mi príde také slabé? alebo ako by som to nazvala. Čakala som odpovede typu: Ja by som kamarátke dala niečo ako... ALebo ja som mojej naj kamarátke raz na narodeniny....
Skúsila si nejaký "zážitkový" darček? napr pripraviť pre ňu super oslavu v jej obľúbenom podniku s priateľmi a k tomu nejaký darček, alebo ísť niekam na výlet na nejaký poriadny koncert...
Skús ju zobrať niekam na výlet, alebo niečo podobné. Dohodni sa s ňou, aby si na víkend nič neplánovala a s jej mamou sa napríklad dohodni, že nech jej zbalí veci, a ráno len po ňu prídeš a "unesieš" ju. To už záleží od nej že čo má rada tak podľa toho vyberieš či pôjdete niekam na nákupy, alebo do prírody, do zoo, na hrad, niekam plávať alebo čo. A potom po tejto aktivite, by si jej povedala že mám tu pre teba niečo, a dala by si jej album s fotkami kde ste vy od malička môžeš to nejako ozdobiť niečo tam pripísať... najlepšie sú také tie kde sa tie fotky lepia na to... no a potom aby to ho nebolo málo. Jej povieš, že to ešte nie je všetko a zakončíte to tým, že prídete niekam na chatu/byt, kde už budú čakať vaši ostatní kamaráti a všetko bude pripravené a môžete pooslavovať.... Tak neviem či sa týmto nejak inšpiruješ... Tento nápad môže byť dosť finančne náročný, ale tiež môže byť SKORO zadarmo, záleží ako by si si sa toho chopila...
Ak ju poznáš niekoľko rokov, mala by si vedieť čo má rada. Tak ako bolo vyššie napísané skús niečo nápadité, napr. ten výlet môže byť super. Ak vieš, že má rada XY vecí tak pre ňu sprav výlet, kde spravíte presne XY jej obľúbených vecí. To je to najlepšie čo pre ňu môžeš usporiadať a ak tam budú aj jej najbližší tak je to ešte oveľa lepšie! Pretože je tam, kde chce byť. So svojimi blízkymi a robí veci, ktoré ju bavia. Ak vravíš, že sa poznáte 19 rokov myslím si, že je dosť podstatné uvedomiť si, že ste spolu dosť dlho a vaše priateľstvo je stále silné. Možno len to je darček, že s nou niečo podnikneš čo má rada a budeš pri nej Môj názor.
A čo by som spravil ja? Presne to čo som hore napísal @11
daroval by som niečo načo by ten dotyčný len tak ľahko nezabudol, lenže každá osoba je iná a ťažko môžeš od nás žiadať aby sme vymysleli darček tvojej priateľke. Na to musíš nájsť odpoveď sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ako to máme my vedieť, čo má rada, čo sa jej páči, ... ? -.-
Osobne si myslím že je jedno čo jej kúpiš, hlavne že to je od teba. A ty si daj záležať a bež niekam do obchodov, ale nie do potravín.
daroval by som niečo načo by ten dotyčný len tak ľahko nezabudol, lenže každá osoba je iná a ťažko môžeš od nás žiadať aby sme vymysleli darček tvojej priateľke. Na to musíš nájsť odpoveď sama...
mozno takato prakticka vec
» ostatne.bazar.sk/1134266-carovny...
cus bus kamo