Ahojte,neviem kde to zaradiť,tak som to dala sem. Chcela by som sa spýtať na cvičenie. Mám nesúmerné nohy a väčšie lýtka,no keď hocičo cvičím,tak mi zosvalnatejú a sú väčšie,no potrebujem zhodiť zo stehien. Poznáte nejaké cviky na zmenšenie stehien aby sa
@jenner Co cakas že ti poradíme?
Začať behať a po behu nežrať a po 18:00 tiež nežrať aby si est enenabrala svaly no........
A nemôžeš očakávať výsledok za týždne. Po mesiace cca sa to rozbehne odhadujem.......
tak na chudnutie jedine kardio, len to je zvyčajne zároveň zamerané na nohy, najideálnejší je asi klasický beh ak nechceš nabrať svaly... no a samozrejme vyvážená strava. nepočúvaj tých, čo ti radia po 18 hodine nejesť, tak sa nechudne omg.
dôležité je však aj to, či máš nohy prirodzene silné - svalnaté, alebo máš na nich tuk, ktorý chceš dať dole. v tom prvom prípade ti neodporúčam vymýšľať a radšej nohy opticky zúžiť správnym výberom oblečenia a nie chudnúť zo svalov (kto to kedy videl?)...
@kitty7 no ak tam ma ozaj nesumernu svalovu hmotu nevidim dovod preco nie, sam som videl zeny co mali fest silne nohy a tam moc tuku nebolo...a pekne to teda nebolo, to je asi jediny dovod kedy by som taketo "tyranie organizmu" povolil
@method mnohé ženy prirodzene skôr naberajú dole, či už svaly alebo tuk, je to viacmenej dané genetikou, ale drastické chudnutie zo svalov môže tak akurát poškodiť metabolizmus aj telo... v týchto prípadoch sa treba zamerať na svalstvo na vrchnej polovici tela a vypracovať ho, vyvážiť tie proporcie... zo svalov chudnú len anorektičky...
@kitty7 pochybujem, ze chce mat tak svalnaty vrch ako spodok nevieme o aku asymetriu tam ide, ale ja som videl ozaj obrovsku a im by to vazne neuskodil ale vo vacsine pripadov to tiez ofc neodporucam @luc.ka trdlo, kde ty mas velke nohy prosim ta, nevymyslaj ty si mozes bezproblemov aj zabehat, aj zadrepovat
dpc, milujem taketo vyjadrenia od ludi, co ma nikdy nevideli akurat som si vcera hovorila... ze z kazdeho stehna tak -5kg tuku a fajn by to bolo
vazne, nie je to so mnou ruzove vobec!
@method myslím, že k takej extra asymetrii nie je jednoduché sa dostať, ak stále hovoríme o svaloch, prirodzene tam ten rozdiel zas tak veľký nie je tak či onak...
ja som tiež asymetrická, kedysi viacej, potom som nabrala do ramien čosi a keď zvolím dobrý strih oblečenia je to ok... ono zas keď je aj tá kostra tak prirodzene stavaná, tak by mi aj tak nepomohlo schudnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Začať behať a po behu nežrať a po 18:00 tiež nežrať aby si est enenabrala svaly no........
A nemôžeš očakávať výsledok za týždne. Po mesiace cca sa to rozbehne odhadujem.......
Vela šťastia
@reyennn už behám
Vďaka
dôležité je však aj to, či máš nohy prirodzene silné - svalnaté, alebo máš na nich tuk, ktorý chceš dať dole. v tom prvom prípade ti neodporúčam vymýšľať a radšej nohy opticky zúžiť správnym výberom oblečenia a nie chudnúť zo svalov (kto to kedy videl?)...
ked budem plavat budem mat pekne nozenky?
sak ale to aj ja chcem
@luc.ka trdlo, kde ty mas velke nohy prosim ta, nevymyslaj ty si mozes bezproblemov aj zabehat, aj zadrepovat
dpc, milujem taketo vyjadrenia od ludi, co ma nikdy nevideli akurat som si vcera hovorila... ze z kazdeho stehna tak -5kg tuku a fajn by to bolo
vazne, nie je to so mnou ruzove vobec!
ja som tiež asymetrická, kedysi viacej, potom som nabrala do ramien čosi a keď zvolím dobrý strih oblečenia je to ok... ono zas keď je aj tá kostra tak prirodzene stavaná, tak by mi aj tak nepomohlo schudnúť...
nevymyslaj, nevidel a fotka sa nepocita
(ani aktualne sa fotit nebudem radsej, sa hanbim ved!