@smajdalf Želatína (alebo želatínové kapsule) by ti na to nepomohli? Mne niečo odporúčali na kĺby, tiež niečo s mazivom, ale tuším niečo takéto to bolo ..
@neith74 z hocičoho čo zješ sa do kĺbov dostane veľmi málo vitamínov a užitočných látok... tak je tá výživa potrebná priamo do chrupavky... do pravého kolena som dostával injekcie, skoro som umrel...
brušáky, ale nezapieraj si nohy pod rebriny, len ich polož na zem, lýtka so stehnami do pravého uhla a dvíhaj sa tak aby si pri každom zdvihu mierne posunul päty k zadku (a zas potom späť) a zároveň tlač brucho akoby dovnútra... je to oveľa efektívnejšie ako robiť 100 normálnych brušákov denne, týchto ti stačí 30... alebo posurfuj po nete tam je toho kopec
condrosurf obsahuje chondroitin sulfat ..to je tusim jedna zo zloziek chrupavky..proste to je na chrupavku..to mi dali po operacii..vo vode sa to rozpusta mozno pomoze
@matusha dôkladný pozdrav slnka je najuniverzálnejší cvik na rozťahanie všetkých svalov na tele... aspoň tak nám to teta na joge vždy hovorila... alebo nejako tak podobne v takom zmysle
akože sixpack z toho pravdepodobne nevydoluje, ale rozhodne to nie je na škodu
@luc.ka hej, to hovorila aj nám, že sa tým človek udržuje v kondícii. Asi to začnem opäť praktizovať, len si musím niekde na nete pozrieť to poradie, v akom to ide, lebo som to zabudla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
brušáky, zabehať, pozdrav slnka...
Najviac na brucho sú kliky, brušáky, ale pri klikoch dosť posilňuješ chrbát a ženy ich moc nemusia, takže ako všetci hovoria PLÁVANIE / BRUŠÁKY.
Na kolená dosť zaberá gél od Kompavy (gelo - 3 - komplex)
môzes cvicit
akože sixpack z toho pravdepodobne nevydoluje, ale rozhodne to nie je na škodu