Zdravím, mám už dlhšiu dobu problém so zlým držaním tela, mám guľatý chrbát a potreboval by som poradiť nejaké cviky na to, ktoré sa dajú cvičiť v posilovni NA STROJOCH. Našiel som už viacero na internete s vlastným telom ale chcem tie NA STROJOCH
Samozrejme da sa aj na strojoch ale hlavné je naťahovanie sa. Musíš poriadne ponaťahovať prsné svalstvo aby ti "neťahalo ramená dopredu" a cvičiť na chrbát (spevniť uvoľnené natiahnute svalstvo na chrbte), rôzne cviky na "bose" pre správne držanie tela. Hlavne povedať kamarátom aby ti dali facku keď sa začneš hrbiť a hneď si zvykneš na chodenie vystretý
Tiež mám guľatý chrbát už niekoľko rokov a už som stratil nádej normálne tak snáď aspoň ty sa z toho dostaneš nejak
plavanie + fitlopta...zle drzanie tela nezlepsis cvicenim na strojoch, naopak zhorsis to tym ze budes chrbat zatazovat v nespravnej cvicebnej polohe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tiež mám guľatý chrbát už niekoľko rokov a už som stratil nádej normálne tak snáď aspoň ty sa z toho dostaneš nejak