Zdravím, chcela by som sa spýtať niekoho, kto sa do cvičenia možno trochu vyzná a tak, vedel by poradiť. Chcela by som začať cvičiť tak trochu, ale mám problémy s chrupavkami a zaujímalo by ma, či to môžem risknúť nejakými drepmi alebo vôbec? prípadne, ak
Ja mám problémy s kolenami, vyskakujú mi bedrové kĺby mám posrate ľavé zápästie...kým to nepreženieš...skús čo ti bude vyhovovať a nebude ťa bolieť alebo iným spôsobom ti vadiť.
@candy36 ou, s tým som sa ešte ani nestretla :/ to, že vôbec neviem..taký ortopéd mi povedal, že celkovo športy nie, maximálne plávanie, čo aj tak moc nerešpektujem, keďže milujem turistiku a volejbal občas. Ale toto konkrétne neviem, chcem niečo so sebou robiť, ale tak neviem, nechcem riskovať. Ale vďaka
@rhcp plávanie ti nemôže ublížiť, myslím že ani turistika alebo chodenie akékoľvek. Asi by som na tvojom mieste nebehala, z toho sa dosť ničia kĺby. Vraj sú dobré také tie trampolínky, neviem ci to máte tam kde bývaš alebo nejaký jemnejší typ yogy
tak drepy skús a uvidíš, prinajhoršom ťa budú bolieť kolená a prestaneš s tým... ja si myslím, že okrem behu a skákania môžeš čokoľvek s vlastnou váhou...
skus brat nejake doplnky na vyzivu klbov, nieco ako arthrostop,viem, ze to vyzera ako pre starych, ale beru to aj sportovci, lebo uskodit to urcite neuskodi, len pomoct to moze. osobne ja berem versan. je to trochu drahsie a treba to brat vkuse aspon 3 mesiace, ale stoji to za to. hej a este vela vody pit, to mi povedal ortoped plus vitamin C na lepsie vstrebavanie a tvorbu kolagenu.
@milgamman beriem zraloziu chrupavku, tak neviem, snad mi to pomoze..len skor by som nieco prirodne, nerada do seba pcham lieky, tak ale asi budem musiet..aale huspenina je kurna hnusnaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale hej, ja nie som žiadny expert
Ja mám kolená pokazené z njhoršieho športu nasvete (futbal) a na turistiku bežne frčím v plnej polnej a klby ok
Drepy cviciť určite pomaly 150% technikou a potom pomaly pridavať na váhe...
Plávať by si mala pomáha to hodne...