V akomkoľvek ohľade, napriklad neschopnosť človeka... alebo nejaky iný príklad vymyslite, napriklad ma napadlo, že sa stane, že v šachu je niekedy najlepšie žiadny ťah neurobiť ... alebo skúste porozmýšľať nad inými príkladmi a zároveň na ne odpovedať ...
no vdaka tomu ze nic nieje nieco existuje to nieco.. pretoze to nie je nic... a vsetko je nieco, aj ked si trochu protirecim tak ak je vsetko nieco tak privsetkom nepriamo vyuzivas nic, pretoze nic nie je vsetko.. filozofovanie.. som tu spravne nie?
@lettheflamefegin vychadzas s chybneho predpokladu. kedze nic neexistuje, nemozes ho ani nepriamo vyuzit, lebo uz tym ze ho vyuzivas sa z neho stava nieco. ten parmenides bol dobre vybity, ked povedal, ze myslenie a bytie je to iste. cisty alibista.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale inak povedal by som, že využiť sa to dá, teda skôr zneužiť sa to dá...
alebo najlepšie je v nejakej ťažkej situácii radšej NIČ nepovedať, a nenarobiť si riadne problémy .... lebo mlčať je zlato...
a neschopnosť človeka... hmm ... kto NIč nerobí, NIČ nepokazí xixi
To som kúpila kamarátovi na narodky a náhodou sa mu to vééľmi páčilo!!
vždy ostáva otýňázka čo s tým čo je a kde by bolo nič?? každopádne ho teda nemôžeme využiť ani priamo a ani nepriamo... môžeš využiť len niečo..
ale využívať metaforické nič je dosť zaújmavé... ako už bolo povedané... kto nič nerobí ,nič nepokazí