ale naco??? preco ked chces schudnut tak sa nezacnes zdravsie stravovat, das si nizsi kaloricky prijem a budes robit nejake kardio. Radsej chujoviny vymyslat...
@eveliina zacala jest jak predtym (tj mala asi uz predtym vyssi kaloricky prijem jak treba), to je zahada jojo efektu @nikisweet ono funguje ich vela ale problem je v tom, ze to nenauci ludi zmenit celkovo svoje stravovanie
Ak chceš schudnúť tak sa vyser na diety...Nie je to o dietovaní kde všetci chcú za mesiac schuduť 10, 15 kg...
Je to o zdravom životnom štýle a o to že vyjdeš zo svojej konfortnej zóny a začneš sa hýbať...
Ráno si daj kvalitne ranajky z bielkovín a sacharídov.
na desiatu nejaký proteín alebo ovocie...na obez jedz mäso a namiesto ryže zemiakov cestovín si daj vždy kopec zeleniny a nejaké zdravé tuky..1.večeru zase nejaký protein alebo za hrsť orechov, mandle, ryby, proste zdravé tuky a skús na večeru už neprijímať sacharidy...2. večeru si daj znova zeleninu a nejaké kuracie mäsko. (Nemusíš presne takto jesť chcel som iba ukázať kedy prijímať sacharidy tuky a bielkoviny..)
Pomedzi to zaraď do týždňa aspoň 4-5 športy kt. ťa bavia...je to jedno či pôjdeš behať či pôjdeš na korčule bicykel alebo do posilky, dôležite je aby si sa hýbala a bola na vzduchu usmievala sa a bola šťastná ....
A aby som nezabudol veľmi dôležite je piť ČISTU vodu, na všetky sladené malinovky zabudni...
1x za 2 týždne si daj "cheat day" kde si dopraj načo máš chuť...na sladke pizzu sladkú vodu proste čo zješ....NIE nepriberieš síce sa tak budeš cítiť, ale iba tým naštartuješ a prebudíš metabolizmus ..A pokračuješ ďalej v zdravom stravovaní ..Je to ľahké len treba chcieť. A ver mi že to pôjde dole!
Asi tak mesiac som to vydržala dodržiavať a potom som prebehla normálne na zdravú stravu. Síce aj toto bola celkom zdravá strava ,lebo aj tak si nemal jesť a piť sladké a veci z bielej múky jesť.
Ano dá sa z nej dobre schudnúť ak ju dodržiavaš a nie si ani hladná ak si vieš upraviť stravu a robiť si jedlá také aby ťa zasýtili. Len dlhodobo to nie je dobré mať a aj tak si treba dávať pozor na jedlo potom. Pekne pohyb a obmedziť pečivo a sladké a ide to dole .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@nikisweet ono funguje ich vela ale problem je v tom, ze to nenauci ludi zmenit celkovo svoje stravovanie
Je to o zdravom životnom štýle a o to že vyjdeš zo svojej konfortnej zóny a začneš sa hýbať...
Ráno si daj kvalitne ranajky z bielkovín a sacharídov.
na desiatu nejaký proteín alebo ovocie...na obez jedz mäso a namiesto ryže zemiakov cestovín si daj vždy kopec zeleniny a nejaké zdravé tuky..1.večeru zase nejaký protein alebo za hrsť orechov, mandle, ryby, proste zdravé tuky a skús na večeru už neprijímať sacharidy...2. večeru si daj znova zeleninu a nejaké kuracie mäsko. (Nemusíš presne takto jesť chcel som iba ukázať kedy prijímať sacharidy tuky a bielkoviny..)
Pomedzi to zaraď do týždňa aspoň 4-5 športy kt. ťa bavia...je to jedno či pôjdeš behať či pôjdeš na korčule bicykel alebo do posilky, dôležite je aby si sa hýbala a bola na vzduchu usmievala sa a bola šťastná ....
A aby som nezabudol veľmi dôležite je piť ČISTU vodu, na všetky sladené malinovky zabudni...
1x za 2 týždne si daj "cheat day" kde si dopraj načo máš chuť...na sladke pizzu sladkú vodu proste čo zješ....NIE nepriberieš síce sa tak budeš cítiť, ale iba tým naštartuješ a prebudíš metabolizmus ..A pokračuješ ďalej v zdravom stravovaní ..Je to ľahké len treba chcieť. A ver mi že to pôjde dole!