co som minule cital tlacovu spravu, apple by mal zacat predavat odblokovane iphony pre vsetky siete.. a cena bude tusim 649 dolarov..kebyze ostavala pri usd a nemenila sa v pomere 1usd:1€ mal by si ip4 len za nejakych 450€.. cize ked si este nekupil, trocha vyckaj..ked si kupil, mal by sa dat aj jb, aj unlock..v zavislosti od toho aky mas v nom fw + baseband.. jukni na iphone.cz
iPhony su kktiny , ja mam iPod 2G a som s nim spokojny aj ked netusim ako som ho jailbreaknul ale iphone by som nechcel , zbytocne komplikovany a drahy mobil
@kaziswet@antifunebracka@heatrow jailbreak znamená, že nebude podporovať iba software a aplikácie od Apple-u, ako to už na iVeciach býva (iPhone, iPad, iPod touch...)
@fleur1301 som rád že sa snažíš nám to ujasniť, snaha sa cení, no ja a moderná technika si nerozumieme, pre mňa hlavné že viem ako pustiť play na prehrávači aby šla hudba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@whisky214 Tu som niečo našla:
» blog.synopsi.com/2008-02-29/novy...
tu najdes vsetko