Chcela by som sa opýtať,že či sa dá prestúpiť na inú strednú...Ale problém je v tom,že som tam nerobila príjmačky ,ani prihlášku som tam neposlala..A teraz uvažujem či mám prestúpiť..Ale neviem,či by sa vôbec dalo . :/
Ak má škola iný charakter, tak ti dajú spraviť rozdielové skúšky, ak je tých predmetov, z ktorých by si mala robiť skúšky, veľa, tak bohužiaľ, budeš musieť opakovať ročníky.
Ak máš na mysli, že si nastúpila na školu a rozhodla si sa, že ju nechceš, tak porozprávaj radšej s @4 , ale len také jednoduché to určite nebude.
nedal nic ... proste dostal som napicu rozvrh na jednej skole kde ma prijali ... tak hned som vylozil vsetky knihy a isiel hned odtial na druhu skolu spytat sa ci by sa nedalo prestupit a dalo sa ...a bez toho aby som musel robit nejake testy a podobne (pritom som prestupil na lepsiu skolu)
dá sa podľa mňa určite len si to musíš asi nejak vybaviť s riaditelom/kou tej školy na ktorú chceš ísť a asi hlavne s tvojou riaditelkkou/om .. ale dá sa určite
Jasné dá sa to v pohode, ale treba ísť do školy a zistiť si či sú voľné miesta v triede. Ak sa napríklad prijíma 30žiakov a je ich 30 tak ťa nezoberú, ale ak bude voľné miesto tak bez problémov
Keďže je blízko pred koncom prvého polroka tak ja som sa nejak rozhodol, že by som rád prestúpil na inú strednú školu. Teraz som v 2.ročníku na Priemyselnej škole strojnícka a odbor strojárstvo, keďže prečo chcem prestúpiť tak ide o zadania ktoré sa z niektorých predmetov vyžaduje, čo sú povinné na klasifikovanie. A keďže mám problém aj s tým, že nestíham odovzdať jedno zadanie tak neviem či sa mi oplatí prestúpiť na inú školu na tú kde som mal tiež prihlášku.
@hoperpohroma a chcem sa aj ja spýtať keď prestupujemm počas štúdia 1 ročníka polrok z gymnázia na bilingvalne a nezrobil som rozdielový skúšky mám ešte môžnost aby som prestúpil alebo či nemôžem opravné písať? Čo mám robiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mozno ti daju spravit nejake tie primacky, ale nemyslim si
Ak má škola iný charakter, tak ti dajú spraviť rozdielové skúšky, ak je tých predmetov, z ktorých by si mala robiť skúšky, veľa, tak bohužiaľ, budeš musieť opakovať ročníky.
Ak máš na mysli, že si nastúpila na školu a rozhodla si sa, že ju nechceš, tak porozprávaj radšej s @4 , ale len také jednoduché to určite nebude.
Keďže je blízko pred koncom prvého polroka tak ja som sa nejak rozhodol, že by som rád prestúpil na inú strednú školu. Teraz som v 2.ročníku na Priemyselnej škole strojnícka a odbor strojárstvo, keďže prečo chcem prestúpiť tak ide o zadania ktoré sa z niektorých predmetov vyžaduje, čo sú povinné na klasifikovanie. A keďže mám problém aj s tým, že nestíham odovzdať jedno zadanie tak neviem či sa mi oplatí prestúpiť na inú školu na tú kde som mal tiež prihlášku.
Ďakujem za odpovede.