som si spomenul na maleho Erika, tak ma napadlo zalozit toto forum. Maly Erik bol chlapec, mozno 6-7 rocny, a Milan a ja sme mali tak o 6 - 7 rokov viac. A Erik stale za nami chodil a chcel sa kamosit.. akoze pohoda, len chudak si to vzdy odniesol
Napriklad strasne chcel vencit Milanovu Donu, bol to taky cerny, stredne velky pes, ktory vedel potiahnut.. Milan ho presviedcal, ze je na to maly, ze mu moze ublizit.. ale ked furt dobiedzal, tak mu ho na chvilu dal. No a samozrejme pes cosi zbadal, tak zacal behat posidlisku a Erik lietal za psom.. samozrejme aj spadol krvave kolena, hned tam bola jeho manka tak bolo veselo..
Inokedy, som podpichoval Milana a ked uz to chudak psychicky nezvladal, tak zobral co mu prve prislo pod ruku, z hodou okolnosti kamen, a hodil ho po mne. Ja som sa uhol a kdesi s poza budovy vybehol maly Erik. Samozrejme to schytal do palice, krvi vsade, hned tam bola jeho manka a hybaj do nemocnice zasivat.. Erik to vzdy schytal, ale stale sa nas odhodlane drzal, aj ked to bolo na ukor jeho bezpecnosti.
Alebo som si na Tomasa spomenul.. nasli sme ako decka taku velku dlhu dosku, dali sme to na kamen, spravili taku hupacku, pri com jeden stal na jednom konci a druhy z vysky na to skocil aby toho druheho "katapultovalo". Tak som skocil, jeho to vyhodilo, dopadol na zem ako vrece krumplov a zlomil si ruku
alebo.. kamoska mala takeho maleho bieleho psa a som isiel na bajku a vbehol mi pod bicykel.. tak som ho presiel oboma kolesami, pes ani nemukol, postavil sa a utekal dalej nic sa mu nestalo
Operovali sme mrtve holuby (to ked sme mali tak 5-6 , spoluziakovi som zlomila zub, skusali sme fajcit spaky co sme zozbierali po nasich rodicoch , chodili sme na ulicu kricat vecer na stetky (byvali sme blizko Kriznej ), svietili sme laserom na ludi a raz na nas zavolali policajtov ale nenasli nas a take blbosti no.. ale v puberte som nerobila nic extra okrem chodenia na pivo do bratislavskeho Orientu a tetovania na cerstvu 14ku a blicovania
Ja som kedysi mala v ziackej poznamku: Vasa dcera bez dovolenia na hodine matematiky schovavala macku vo vreci
My sme sa ju ale iba snažili zachrániť, pretože do nej decká vonku kopali. No tak sme ju dali do vrecka na telesnú a striedali sa v strážení. No lenže mačiatko mňaukalo. Potom sa ma veľmi prísne profesorka pýtala na druhý deň, čo na to povedali rodičia, lenže ja som mlčala, pretože oni sa len strašne rozosmiali a to som jej nemohla povedať
ešte v škôlke som sa dostala upratovačkám do ich miestnosti s čistiacimi prostriedkami a napila som sa niečoho kyslého, nwm či nejaká dezinfekcia alebo Savo, ale určite to bolo s chlórom, ale nič sa mi nestalo našťastie, no teraz keď som čítala, že existujú savopiči a to v dospelom veku, tak ma šlo urvať
Rozbila som mladšiemu bratovi hlavu, nechtiac
Lopárovali sme sa pred panelákom a keď sa spustil, nastavila som mu môj lopár tak, že cez neho prejde, akože cieľ. Prešiel, ale nejak silno a rozbil si pri tom čelo
Ešte som si raz hodila piesok do oka a museli sme ísť na pohotovosť..
Keď som mala ale 10r. kradla som v dráčiku hračky, v kauflande/tescu sladkosti a rôzne somariny aj s kamarátkou, plné igelitky som vláčila domov a nikdy nás nechytili a nikomu nebolo asi divné, že chodíme mimo dediny do mesta a s plnými igelitkami sa vraciame domov :S keď si na to teraz tak spätne spomeniem, príde mi to fakt divné... No čo ja som sa toho nakradla, tak aktívne som čórkovala ešte v 15/16tich ale to ešte neboli obchody tak zabezpečené a pomerne ľahko sa kradlo inak som vcelku slušný človek
^jezis my sme v druhej triede chceli ukradnut cukriky z obchodu - take nove jojo ktore boli v tvare zvieratiek, taka pastelova farba a nie zele .. a teraz 1) nechapem preco, lebo kebyze to povieme rodicom, tak by nam ich urcite kupili a 2) ako sme mohli byt take sproste lebo to doslova vyzeralo tak, ze sme prisli k cukrikom, ona mi otvorila aktovku ktoru som mala na chrbte, hodila do nich cukriky a isli sme prec... pri vychode nas nejaka teta a ujo otocili, vybrali cukriky, vypytali si ziacke knizky z ktorych si odpisali kontakt na rodicov a neviem ci nam nedali aj facku potom sme urevane tahali domov.. doma som vytiahla kabel z pevnej linky (thumbs up za tento napad slackerbitch z minulosti! a vecer som napato pozerala televizne noviny ci tam nebude zaznam ako kradneme DD nasim nakoniec henti ani nevolali ani nic, takze sa to nikdy nedozvedeli ale raz to mozno mame zo srandy poviem
Navyse tie potraviny boli hned pri skole a ta kamaratka vedla nich aj byvala, tak odvtedy s rodicmi nechodila ani na nakupy
@ladydoga@slackerbitch „Když jsem byl malý, dala mi maminka 20 Kčs a poslala mě do obchodu. Přinesl jsem dva chleby, dvě mléka, balíček bonbonů, čokoládu, deset vajíček, koblihu a ještě mi zůstalo na kolotoč…
Dnes už to není možné, mají tam plno těch zkurvených kamer…“
hmm, 2 co mi teraz rychlo napadnu:
Na nabozenstve v stvrtom rocniku som povedal ucitelovi: "vykuř mi ho" a nezdielal moje nadsenie pre vec.
Zhruba v tom istom veku som v triede zakrical svojej platonickej laske nieco do ucha, ona mi to vratila a ja som ju za to romanticky schmatol a hodil cez lavicu. Skoncilo to natrhnutou slachou ci cim
Ale na ZS som bol celkom rozjaseny a tym padom sucastou skoro kazdeho pruseru, ktory sa stal, nastastie som sa potom celkom normalizoval...
@thinkaboutjustice ja som po 'Šmidovi' raz hodila fľašu (vysvetlivka pre ostatných - po učiteľovi náboženstva)..
Synovcovi som zarazila dudlík do hrdla a takmer sa udusil..ja som mu len chcela pomôcť, aby neplakal
A ešte som často vyrábala trapasy, ako napr.:
Bola som s ocinom v obchode, on si spokojne nakupoval a ja z dlhej chvíle na celé potraviny zahlásim: "Oci? A prečo kradneš?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Napriklad strasne chcel vencit Milanovu Donu, bol to taky cerny, stredne velky pes, ktory vedel potiahnut.. Milan ho presviedcal, ze je na to maly, ze mu moze ublizit.. ale ked furt dobiedzal, tak mu ho na chvilu dal. No a samozrejme pes cosi zbadal, tak zacal behat posidlisku a Erik lietal za psom.. samozrejme aj spadol krvave kolena, hned tam bola jeho manka tak bolo veselo..
Inokedy, som podpichoval Milana a ked uz to chudak psychicky nezvladal, tak zobral co mu prve prislo pod ruku, z hodou okolnosti kamen, a hodil ho po mne. Ja som sa uhol a kdesi s poza budovy vybehol maly Erik. Samozrejme to schytal do palice, krvi vsade, hned tam bola jeho manka a hybaj do nemocnice zasivat.. Erik to vzdy schytal, ale stale sa nas odhodlane drzal, aj ked to bolo na ukor jeho bezpecnosti.
Alebo som si na Tomasa spomenul.. nasli sme ako decka taku velku dlhu dosku, dali sme to na kamen, spravili taku hupacku, pri com jeden stal na jednom konci a druhy z vysky na to skocil aby toho druheho "katapultovalo". Tak som skocil, jeho to vyhodilo, dopadol na zem ako vrece krumplov a zlomil si ruku
alebo.. kamoska mala takeho maleho bieleho psa a som isiel na bajku a vbehol mi pod bicykel.. tak som ho presiel oboma kolesami, pes ani nemukol, postavil sa a utekal dalej nic sa mu nestalo
My sme sa ju ale iba snažili zachrániť, pretože do nej decká vonku kopali. No tak sme ju dali do vrecka na telesnú a striedali sa v strážení. No lenže mačiatko mňaukalo. Potom sa ma veľmi prísne profesorka pýtala na druhý deň, čo na to povedali rodičia, lenže ja som mlčala, pretože oni sa len strašne rozosmiali a to som jej nemohla povedať
Lopárovali sme sa pred panelákom a keď sa spustil, nastavila som mu môj lopár tak, že cez neho prejde, akože cieľ. Prešiel, ale nejak silno a rozbil si pri tom čelo
Ešte som si raz hodila piesok do oka a museli sme ísť na pohotovosť..
Navyse tie potraviny boli hned pri skole a ta kamaratka vedla nich aj byvala, tak odvtedy s rodicmi nechodila ani na nakupy
Dnes už to není možné, mají tam plno těch zkurvených kamer…“
Na nabozenstve v stvrtom rocniku som povedal ucitelovi: "vykuř mi ho" a nezdielal moje nadsenie pre vec.
Zhruba v tom istom veku som v triede zakrical svojej platonickej laske nieco do ucha, ona mi to vratila a ja som ju za to romanticky schmatol a hodil cez lavicu. Skoncilo to natrhnutou slachou ci cim
Ale na ZS som bol celkom rozjaseny a tym padom sucastou skoro kazdeho pruseru, ktory sa stal, nastastie som sa potom celkom normalizoval...
Synovcovi som zarazila dudlík do hrdla a takmer sa udusil..ja som mu len chcela pomôcť, aby neplakal
A ešte som často vyrábala trapasy, ako napr.:
Bola som s ocinom v obchode, on si spokojne nakupoval a ja z dlhej chvíle na celé potraviny zahlásim: "Oci? A prečo kradneš?"