ja mam strasne dobre dvdcko na ktorom je clovek menom Ivo Benda, ktory hodinu rozprava o jasteroch z pekiel a dokonca skrz neho prehovara samotny Astar Seran
a ja si myslim ze je to skutocne zlo co tam potom ze vyberem cash a mi vydaju ze stravim o par minut viac pri pokladni alebo vytukam pin a pockam na blocek...ale bezkontaktove cipi ja skutocna hrozba..co do sukromia ....
Nikto ma nedonúti si dať čip pod kožu. Aj kebyže to je povinné NIE!!!!! Donútiť ma nemôžu. A aj kebyže odmietnem tak čo??!!! Zabijú ma? Dajú mi to nasilu? V ŽIVOTE SI TO NEDÁM-!
vy sa možno smejete, ale ja mám v škole jendu pani, zdôraznujem pani, ktorá má deti a mohla by mat rozum a minule preniesla niečo v tom štýle ako "no, a my sme minule boli na tom stretnutí vesmírnych ľudí a preberali sme tam to, ako právcnici a sudci rozhoduju a zhodli sme sa na tom, že by nemali platit ziadne normy ani zákony, ale mali by sa rozhodovať viac srdcom tí právnici"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
niekto len nesprávne prečítal mayský kalendár
Podľa mňa lepšie než vysedávať za internetom a zveľadovať svoju paranoju.
a ja som sa tak tesil
» magazin.atlas.sk/spektrum/detekt...
mimoň