Ľudia uvidia ake to v skutočnosti je, až potom tomu uveria. Neda sa nič robiť. Musí prísť k najhoršiemu.
Za mňa nech zavrú aj potraviny a supermarkety. Všetko komplet. na týždeň. Nech im zaplatia škody z eurofondov a klud... ale hned jak to začne klesať, tak zase budu všetci riešiť dva týždne čo všetko treba otvoriť... a potom po 2 týždňoch keď , už je lepšie tak sereme na to(jak v športe, vyhravame tak prestaneme hrať), zrazu tlačovka ako idu čisla rychlo hore a ide lockdown.
Ono možno by aj ten súčasný lockdown teoreticky stačil (keby sa zavreli kostoly, hotely/chaty a lyžiarské strediská - nech ľudia chodia do prírody, ale nie do radu s ďalšími ľuďmi), len keby to ostatné všetci naozaj dodržovali.
Kto z vás, úprimne, sa za posledných 10-11 dní stretol iba s ľuďmi vo svojej bubline? Žiadna iná osoba z inej bubliny? Ja som to dodržovala (ale predsalen som 1 osobu mimo bubliny predvčerom stretla)
@farfala hej, tomu ste sa veru nemali ako ubrániť... ale tým že ste obaja ste boli len spolu a nestretávali sa s ďalšími ľudmi, zamedzili ste šíreniu ďalej...
Prisnejsi lockdown a zabezpečiť testovanie ludom vo firmach, kde nie je zabezpeceny dostatocny distanc. Otcova frajerka je telefonistka v kancli 8 hodin denne s ďalšími 10-timi ludmi. Takže je to v podstate to iste, akoby sme v tom kancli boli s nou aj my. Hra sa tu na nejaké bubliny, a pritom v jednej miestnosti su ľudia dokopy z 11 bublin :/
No ved je to take jednoduche a nikdy nie je neskoro zacat. Divim sa ze tolko mudrim hlavam na svete toto nenapadlo. Hlavna vec ze maju moc na to strpcovat ludom zivot. Namiesto toho aby chranili starych a chorych ludi (na co sa mali zamerat od uplneho zaciatku), nam tu prikazuju, zakazuju a ludia ich doteraz posluchali ale uz aj ti vidia ze aj tak to nevedie spravnym smerom.
Ako som uz spomenul, chranit mali iba starych a chorych a nam mladym a zdravym mali dat sancu s virusom bojovat. Jedina vec co moze zahubit virus navzdy je nasa imunita. Toto je ta najschodnejsia cesta akou sme mohli ist a ak by sa s tym zacalo hned uz davno by sme na koronu len spominali. A to najdolezitejsie: nemuseli sme stratit rok zivota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Za mňa nech zavrú aj potraviny a supermarkety. Všetko komplet. na týždeň. Nech im zaplatia škody z eurofondov a klud... ale hned jak to začne klesať, tak zase budu všetci riešiť dva týždne čo všetko treba otvoriť... a potom po 2 týždňoch keď , už je lepšie tak sereme na to(jak v športe, vyhravame tak prestaneme hrať), zrazu tlačovka ako idu čisla rychlo hore a ide lockdown.
Proste ludia asi musia zažiť Bergamo.
Kto z vás, úprimne, sa za posledných 10-11 dní stretol iba s ľuďmi vo svojej bubline? Žiadna iná osoba z inej bubliny? Ja som to dodržovala (ale predsalen som 1 osobu mimo bubliny predvčerom stretla)
Skus si najst pracu
Ako som uz spomenul, chranit mali iba starych a chorych a nam mladym a zdravym mali dat sancu s virusom bojovat. Jedina vec co moze zahubit virus navzdy je nasa imunita. Toto je ta najschodnejsia cesta akou sme mohli ist a ak by sa s tym zacalo hned uz davno by sme na koronu len spominali. A to najdolezitejsie: nemuseli sme stratit rok zivota.