Vybral by som si cloveka v nejakej zabudnutej dedine niekde uprostred afriky - nejaky necivilizovany svet - niekoho, o kom by sa civilizovany svet nemal ako dozvediet, a ak aj pripadne ano, tak aby ho to netrapilo... Pripadne ako niekto napisal vyssie niekoho smrtelne choreho... najlepsie kombinacia oboch...
10 zlatych tehal je 10 zlatych tehal (ak uvazujeme standartne 400oz tehly pri cene okolo 800€/oz)... a 10 zlatych tehal je slusne nad tri miliony euro... a tri miliony euro su tri miliony euro...
@murcatko plus jeho komentar v @4. nikde nepise ze je to myslene len ako vtip alebo recesia. nikde. takze v urcitom ohlade ano, moze to byt chapane ako navadzanie. lebo ludia su dnes vseliaki, niekto ma depresie, vsetko ho stve, pride na birdz, precita si tuto anketu, popadne doma daco a....zajtra to mame v spravach. a je kopec pripadou,ked ludia hovoria "taky to bol slusni clovek, tichii,milii" a zrazu popadol daco a bac....takze ja by som take veci nezlahcoval. obzvlast ked nevies aky magor si to precita.
@swen taký človek, ktorý si toto prečíta a vykoná taký skutok, by určite nebol normálny, keby ho podnietila obyčajná anketa.... mohol by niečo podobné spraviť kedykoľvek a kdekoľvek....takže to by bola len otázka času kedy by niečo také vykonal a nepotreboval by na to ani birdz....
z princípu by som si vybrala nejakého vraha, týrača žien alebo detí, nech dostane spravodlivú odplatu. takí hajzli si nič iné ani nezaslúžia, bola by to pekne zaplatená služba spoločnosti. alebo aj tú tzv. eutanáziu by sa ešte dalo zvážiť.
@swen ukľudni sa, prosím ťa a použi logické myslenie niekde tam vzadu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Alebo seba ?
kámoš, čítaj poriadne - obeť si máš vybrať sám...
Ale čo tresnoprávne následky? Ak podplatím justíciu, zostane mi ešte dosť?
tym nehovorim ze som nikdy muchu nezabila aleee to treba robit jakoze tak ze no ked uz musim, a nie ze juchu daju mi zlato
ste nevideli avatar?
reč je o 10, chamtivče...
jes
10 zlatych tehal je 10 zlatych tehal (ak uvazujeme standartne 400oz tehly pri cene okolo 800€/oz)... a 10 zlatych tehal je slusne nad tri miliony euro... a tri miliony euro su tri miliony euro...
@swen ukľudni sa, prosím ťa a použi logické myslenie niekde tam vzadu.
Je v tej dohode zabezpecene aj to, ze ma nechytia, kym si nevybavim novu totoznost? Ak ano tak mi dajte kontakt na toho diabla...
Prečo ? lebo: @29 @31
(nieže by to niekoho zaujímalo)
choré...velmi choré... a len pre hlúpe peniaze