Kto cital vsetky styri knihy? (Digitalna pevnost, Anjeli a demoni, Bod klamu, Da Vinciho kod) Ako by ste ich zoradili podla toho, ktora bola najlepsia? a kedy vyjde piata?
A viete o tom, ze 14.5. ide byt na Slovensku filmova premiera Angels and De
cital som vsetky, boli skvele, film ma sklamal, ale druhemu dam samozrejme sancu, snad bude lepsi, osobne si myslim ze A& bola najlepsia z jeho knih
da vinciho kod a digitalnu pevnost som cital.a film som videl da vinciho kod.....viacej ma zaujalo digitalna pevnost asi tym ze je to viac menej z sucasneho prostredia...
Čítal som všetky okrem Digitálnej pevnosti, najlepšia bola fakt Anjeli a Démoni, potom Da Vinciho kód a najmenej sa mi páčil Bod klamu @14 myslím, že to bolo o niečom čo našli v Severnom ľadovom oceáne, ako dôkaz o pôvode života, alebo také niečo.
videl som film, ako film to bolo zaujimave, ale to je asi tak vsetko. je to len film, teda pardon kniha. klasicka fikcia (sice nechapem, preco s tym Vatikan robil taky humbuk, ako keby to bola pravda)
Čítala som Anjeli a démoni, Da Vinciho kód aj Bod klamu, a najlepšia je podľa mňa jednoznačne tá posledne menovaná. Na Digitálnu pevnosť sa ešte chystám
anjeli a demoni - citala som dva krat, pretoze som si pozrela film a uz som si nepamatala obsah a tak som zacala odznova citat a strasne som nadavala na film... kniha je super teraz citam da vinciho kod, ale uz na zaciatku mam pocit ze to nema na anjelov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
1.anjeli a demoni
2.digitalna pevnost
3.da vinciho kod
4.bod klamu
?.Šalamúnov kľúč
samo ze je to len moj osobny nazor a urco mate iny rebricek alebo nemate tieto knihy radi vobec
davinciho kod
digitalna pevnost
bod klamu-ale to uz neviem o com bolo
Na film sa chystám.
Inak ja som čítala všetky a boli úžasné, zoradila by som ich asi takto:
1.Anjeli a Démoni (na tom sa nás veľa zhodne)
2.DaVinciho kód
3.Digitálna pevnosť
4.Bod klamu
Ale A& nechcem vidieť v kine, ak si to pozriem tak asi len náhodou lebo Tom Hanks sa mi ako Robert Langdon vôbev nepáči...
vtedy som to zrala, ale s odstupom casu to beriem ako take rozpravocky.
Anjeli a Demoni sa aspon dali citat, ten zvysok je taky privelmi obycajny.
film by som si pozrela (snad to nedopadne tak zle ako sfilmovany Da Vinci code), no uvidim ako na tom budem s casom
Da Vinciho Kód
Digitálna pevnosť
Bod klamu
/zoraďujem podľa 80% knihy, keďže záver sa mi nepáčil ani v jednej/
Da Vinciho kód
Anjeli a démoni
Digitálna pevnosť
Bod klamu