Mala som moznost vidiet film Pokojny bojovnik..Davno som nevidela film s takou hlbokou myslienkou a taky ktory by ma prinutil rozmyslat nad svojim zivotom. Ale vrajze pokial som videla len film tak neviem nic, lebo film bol nakruteny podla knihy Cesta pok
hmm jj ja som videla na martinuse aj hocikde inde ale ceske preklady..aa newem ale mne sa w cestine dost tazko cita hlawne teketo filozoficke knihy..lebo sa styristokrat musim zamyslat nad tym co som precitala (w slowencine je to len dwestokrat.. ..ale nee len som proste cela wediset ci je prelozena do sk co asi nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Knihu som necital...zatial...
Cital som par recenzii a filmu bolo vycitane ,ze sa zameral az prilis na sport.
Na www.martinus.sk som nasiel prelozenu kniu od Dana Millmana, a jeich tam niekolko. Cena okolo 300,- takze dost v pohode.
Takychto filmov by som rad videl viacero,su to filmy,ktore zanechaju v cloveku dost vela...pozrel som si ho asi 3 krat este.
Tiez vrelo odporucam.
a ked budete mať možnosť prečítajte si od neho nejaké knihy,tie majú tiež svoje čaro
práve čítam Tvoj život má cieľ ,a aj napriek tomu že je po česky je super