nikdy som sa tymto problemom nejak nezapodievala....aale teraz som zistila ze ked idete niekomu na stuzkovu taak by sa patril darcek.....takze zisli by s ami nejake tipy co by ste kupili chalanovi(iba kamaratovi) na stuzkovu
na stuzkovu sa vadsinou kupuje triednym ale dobre povedzme, ze "kamaratovi"
No napr. ponzky, papuce, vankus, pohar, plysaka, po pripde kladivo. alebo srobku, hmmm slipy, alebo tycinky do usi, mydlo, alebo maslo (natierka na chleba), pier (mam pocit jeden balik 500kusov aj to potesi).
hmm najvadsie nestastie je to, ze toho oneho ja nepoznam. A kedze ho nepoznam tak by som asi potom radil kupit ponozky. nezrazi to a aj zahreje to
nas tolko vela moznosti a ty si neveis vybrat prides len do obchodu. su aj kocky s polohami inak sviecky tolko vela veci a ty nevies. somarinu doslova taku, ze si spravis srandu a on sa zasmeje. dar ma slusit na pobavenie a nie tak na vaznost aspon ja tak vyberam
dava sa dava slusi sa...neviem skus nejaku vonu alebo nejaky pekny prsten, znama jedna kupila co mas sadu znackovych pier alebo take nieco ked vies kde hladat tak ta to nevyjde ani draho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
No napr. ponzky, papuce, vankus, pohar, plysaka, po pripde kladivo. alebo srobku, hmmm slipy, alebo tycinky do usi, mydlo, alebo maslo (natierka na chleba), pier (mam pocit jeden balik 500kusov aj to potesi).
hmm najvadsie nestastie je to, ze toho oneho ja nepoznam. A kedze ho nepoznam tak by som asi potom radil kupit ponozky. nezrazi to a aj zahreje to
no a pokoj, ale tomu nasmu by som naplula do ksichtu