Ahojte mojej najlepšej kamarátke sa narodil braček má len jeden týždeň a idem k nim na návštevu čo sa hodí takému drobcovi ako darček autíčko,alebo nejaké hrýzatko (nevie ako sa to presne volá) či hrkalka ?
Autíčko podľa mňa nekupuj, na to je dosť skoro. Skôr nejakú tú hrkálku alebo hrýzatko. Alebo nejaké tie dupačky a tak. Rozhodni sa podľa toho, koľko na to chceš minúť peňazí. Pretože to detské oblečenie je drahé ako sviňa.
jj, kúp mu autíčko, najlepšie na diaľkové ovládanie, aby to zvládal aj z tej postieľky
ale podľa mojej mienky ani jedno, čo si vymenovala.. keď to má týždeň tak to nič nevie, iba sať a spať, čiže dar by som možno kúpila maminke, že to zvládla..
Tak ono vsetko v podstate su veci do buducnosti, kedze mesacne babatko len spi, papa a prebaluje sa. Plienky urcite nekupuj, kazdemu babatku vyhovuje nieco ine a jeho mama ma tu "svoju" znacku. Takze, co sa tyka tych dalsich veci do buducnosti, mozes kludne kupit hrkalku, hryzatko, hracku (skus pozriet take rozvojove hracky, alebo zavesne na kocik, niektore najdes aj s oznacenim 0+ cize vhodne od narodenia). Hraciek je strasne kvantum na vyber, urcite by si nasla nieco zaujimave. Co som si vsimla, tak najcastejsie podaruvavaju ludia oblecenie, no s tym je to tiez take vselijake - jednak nevies vkus mamicky a tiez velkost - kazde babatko je ine a niekedy jedno cislo dieta preskoci, ze ho nosi tyzden alebo vobec, ak rychlo narastie. Osobne by som kupovala asi velkost 68, to je na 3-6 mesiacov, nezabudni zohladnit, ake rocne obdobie v tom case bude, ked bude babo v tomto casovom obdobi. Ale body s dlhym rukavom nic nepokazis, to sa aj v lete vynosi. Alebo podbradniky mozes kupit, teraz dostat vela peknych, to tiez vyuziju urcite.
Alebo super tip, co tu padol, su spomienkove veci ako Moja prva knizka alebo suprava na odtlacky. (Pridavam aj tip do buducnosti, pre rodinu alebo kamaratov s babatkom - poukazka na profi rodinne fotenie.)
@megu Pracu mamicky najlepsie ulahci dalsi clovek na pomahanie. Inak si myslim, ze take prakticke veci uz budu mat nakupene, to by som asi neriskovala.
P.S. Cumlik, flasky a pod. tiez asi nie su vhodny darcek, lebo v tom tiez kazde babo ma ine naroky a chute, kazdemu vyhovuje iny tvar a material cumlika, uz to nie je ako kedysi, ze bol len jeden druh a vsetci museli mat taky. Uz veru fajnoveju aj babatka, o maminach nehovoriac.
Minule som zistila že aj taký ten prvý plyšák je fajn alebo hrací kolotoč čo sa pripevňuje na postieľku... Oblečenie keď tak, ako je spomenuté v @13
A hrkálka vôbec nie je od veci, o pár týždňov už ju budú používať, síce nie samotné bábo, no bábätká zvyknú mať radi keď im hrkáš... Alebo minule som kúpila takú kačičku do vane so zabudovaným teplomerom, mamča sa veľmi potešila. Alebo sa spýtaj kamošky či majú deku na výmenu, stáva sa že toto maminy nemajú v zásobe a potom zistia že by sa ešte jedna zišla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
!
ale podľa mojej mienky ani jedno, čo si vymenovala.. keď to má týždeň tak to nič nevie, iba sať a spať, čiže dar by som možno kúpila maminke, že to zvládla..
Alebo super tip, co tu padol, su spomienkove veci ako Moja prva knizka alebo suprava na odtlacky. (Pridavam aj tip do buducnosti, pre rodinu alebo kamaratov s babatkom - poukazka na profi rodinne fotenie.)
P.S. Cumlik, flasky a pod. tiez asi nie su vhodny darcek, lebo v tom tiez kazde babo ma ine naroky a chute, kazdemu vyhovuje iny tvar a material cumlika, uz to nie je ako kedysi, ze bol len jeden druh a vsetci museli mat taky. Uz veru fajnoveju aj babatka, o maminach nehovoriac.
A hrkálka vôbec nie je od veci, o pár týždňov už ju budú používať, síce nie samotné bábo, no bábätká zvyknú mať radi keď im hrkáš... Alebo minule som kúpila takú kačičku do vane so zabudovaným teplomerom, mamča sa veľmi potešila. Alebo sa spýtaj kamošky či majú deku na výmenu, stáva sa že toto maminy nemajú v zásobe a potom zistia že by sa ešte jedna zišla