@notme boha stažujte sa všetci, že to robia v tak nízkom veku a vedia čo ste vy nevedeli, ale keď na net príde kamkoľvek akýkoľvek príspevok, podobný tomuto tu , tak sa tam objaví hneď plno kreténov"dospelých" ktorí im poradia samé úchylnosti. Tak akože všetci ste totálne dementní alebo čo ? Sťažujete sa na to ale sami im to v rámci srandy(v rámci vašej blbosti) radíte???
@wistingher vieš o tom, že mi veľmi lichotí, keď ma úplný tragéd po všetkých stránkach nemá rad, však áno? Bol by som so sebou veľmi nespokojný, keby ma mal niekto ako ty rad. To by znamenalo, že som niekde urobil vážnu chybu. A zabudol si ma tagnut
Super, to som nadmieru šťastný, že nebudem mať s niekym takým ako ty nič spoločné.(A tiež, že si dokázal ešte stále vymyslieť nejakú ďalšiu blbosť a snažiť sa urážať ma naďalej) A už mi daj pokoj. A prestaň urážať ostatných aby si si chránil ego. Už si to dal dokopy minimálne v 3 posledných odpovediach, tie prvé dve ti odpustím.
@wistingher tak ma nabuduce netaguj s kokotinami, ked chces mat pokoj, ty tragedia tragicka nikto nie je zvedavy na tu tvoju ultimatnu moralku, ja uz vobec nie. ale ked ma s nou silou-mocou chces otravovat, tak musis ratat s tym, ze ta s nou poslem do pice
@notme to by si tie tvoje "k" a "k" -tiny musel prestať písať. Tagol som teba, pretože teba sa to týka a ty si spravil presne to, čo som v tom komentári popísal a ešte sa čuduješ a vypichneš vetu, v ktorej si sa sám nenašiel, a nespojil si 2+2 a nezistil prečo ti bola adresovaná. To bolo fakt veľmi komické. Čítanie s porozumením 0 bodov. A potom ťa to nasralo a už si spustil všetko čo ťa napadne aby si ma urazil.
Trochu sa zobuď, mne je úplne jedno kam ma ty budeš posielať, nikoho tu nezaujíma tvoje boľavé ego.
Trápne kecy pre získanie pozornosti, byť tým vtipným, získať like-y, takíto ľudia sú na všetkých sociálnych sieťach. Srandu, vtip treba, ale trebalo by aj poznať hranice.
@wistingher tebe jebe, moj. ale uplne precitaj si @12 este raz, potom sa polej benzinom a zapal sa anyway, teba urazit nie je mozne, lebo ked je niekkto ako ty realne stotozneny so svojou existenciou, tak sa to uz nizsie zhodit proste neda. len ma bavi na to poukazovat. a opakujem, svoje hranice si mozes strcit tam, kam svoj penis nikdy nestrcis
@notme Omg, ty si to ešte stále nepochopil hej? Bože tí ITčkári sú jak z inej planéty tvl. IQ milión ale jednoduché veci = problém.
Je to písané vo všeobecnosti. Preto je tam "SťažujeTE" "radíTE", chápeš, množné číslo. Celé je to písané v množnom čísle. Ty sa rátaš ako viaceré osobnosti, alebo si nejaká spoločnosť, skupina, čokoľvek čo pozostáva z aspoň dvoch členov??? - Ak áno, tak vtedy by to bolo o tebe ako o skupine.
Označený si, pretože TY si ten, čo jej/mu radíš úchylnosti.
@wistingher inak nechces mi vysvetlit tu logiku za pisanim hviezdiciek v nadavkach? neviem to totiz spravne klasifikovat. zufalstvo, ubohost, pokrytectvo... je to podmnozinou kokotizmu, to bez debaty, ale neviem presne, ze ktora odroda. ked nenadavam, tak nenadavam. ked nadavam tak nadavam. ale toto, to je tak nesmierne trapne, ze sa to neda slovami vystihnut
Nie, nesmierne trápne je začať len tak random niekoho urážať a vysmievať sa mu, a keď z toho je náhodou prúser, tak "to bolo zo srandy, nepoznáš srandu?".
Nadáva každý. Ale iba niekto tie nadávky vykrikuje po celej ulici a púta pozornosť.
A inak zdráhať sa čo i len písať vulgarizmy, je prejav slušnosti podľa mňa, ale keď považuješ slušnosť za tam tú tvoju podmnožinu, tak sa nemáme o čom viac baviť. A označuj, plač a urážaj si tu naďalej.
@wistingher j k*rva a kurva je mega rozdiel slusnak jak oci, pice to mi pripomina jak rytmus obhajoval JBMNT mikiny, ze co maju seci za problem, ved JBMNT neni nadavka
Keďže zrejme máš obmedzené aj finančné možnosti, tak ti odporúčam prezrieť zľavové kupony » www.kuponyzdarma.sk/... a iste tam niečo nájdeš /napríklad nejakú voňavku alebo oblečenie v slušnej cene/.
Ak mate radi prechadzky skus kupit listky na chodnik korunami stromov listky cez net platia do konca 2018 tak sa mozno cez leto vyberiete a budete mat pekny zazitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
strnastrocne deti uz taketo veci maju vediet sami, obvykle to vedia uz v dvanastich. mal som ho nechat, nech sa potrapi.
Nič skúsil si.
Dakto nám tu nevie citat s porozumením. Dokonca ani sám po sebe.
Trochu sa zobuď, mne je úplne jedno kam ma ty budeš posielať, nikoho tu nezaujíma tvoje boľavé ego.
Trápne kecy pre získanie pozornosti, byť tým vtipným, získať like-y, takíto ľudia sú na všetkých sociálnych sieťach. Srandu, vtip treba, ale trebalo by aj poznať hranice.
Je to písané vo všeobecnosti. Preto je tam "SťažujeTE" "radíTE", chápeš, množné číslo. Celé je to písané v množnom čísle. Ty sa rátaš ako viaceré osobnosti, alebo si nejaká spoločnosť, skupina, čokoľvek čo pozostáva z aspoň dvoch členov??? - Ak áno, tak vtedy by to bolo o tebe ako o skupine.
Označený si, pretože TY si ten, čo jej/mu radíš úchylnosti.
Nadáva každý. Ale iba niekto tie nadávky vykrikuje po celej ulici a púta pozornosť.
A inak zdráhať sa čo i len písať vulgarizmy, je prejav slušnosti podľa mňa, ale keď považuješ slušnosť za tam tú tvoju podmnožinu, tak sa nemáme o čom viac baviť. A označuj, plač a urážaj si tu naďalej.