ahooojte....poradte mi prosim, chcem kupit cosi mamine na narodky, nieco originalne, ale ked ja neviem co neporadite mi cosi? len nepiste, ze kvety, lebo vsak to je samozrejmost
ja zvyknem maminke kupovať sviečky ...napríklad gélové , alebo rôzne iné voňavé ...aaalebo jej upeč tortu ...tomu sa určite poteší ak má rada sladké ...
ak chceš niečo originálne a čo mamu naozaj poteší vyrob jej niečo sama
alebo ako hovorí @sunnyhell v @5 tak jej upeč tortu, lebo to vyrobíš sama ale pravdaže ju musíš robiť bez jej pomoci...ak si nešikovná v tomto tak jej ju objednaj, ale to už nebude také dobré
moja mama bude mať tiež narodeniny a už asi polroka omieľa stojan na DVD v tých veľkých obaloch, vo všetkom musí mať poriadok tak plánujem to, ale fakt treba počúvať čo omieľa dookola, ale s tou tortou uznávam, to nie ej zlý nápad. A k tomu taká pekná sviečka. No podľa mňa by si vyhrala, alebo jej daj napáliť CDčko s obľúbenými pesničkami ak nemá, alebo potom peknú fotku zarámovanú, ale už fakt neviem mamine čo dať... ale každopádne držím palce
Ja som mame kúpila na posledné narodky taký veľký hrnček, ktorý sa dá postaviť aj na sporák a dá sa v ňom uvariť mlieko...Také ploché dno to má...a priemer asi 10cm...Navyše bol s lienkami, takže sa jej páčil ale to je trošku tak podľa jej vvkusu (z takých typov hrnčekov asi 10 rokov pije ráno kakao)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
alebo ako hovorí @sunnyhell v @5 tak jej upeč tortu, lebo to vyrobíš sama ale pravdaže ju musíš robiť bez jej pomoci...ak si nešikovná v tomto tak jej ju objednaj, ale to už nebude také dobré
ja mamu vzdy pozvem niekam do kaviarne [ked na to nemas, chodte aspon na nejaky film do kina spolu....]