asi podľa toho, aká bude situácia, keď bude vakcína aj reálne dostupná.. ak sa to bude veľmi rýchlo šíriť, tak možno aj áno.. aj keď mám osobne dobrú imunitu, ale tak človek nikdy nevie a manžel je alergik a s imunitou je na tom troška horšie
Takto...ja si velmi silno myslim, ze az bude vakcina, tak bude velmi velmi pretlacana a nutena. Akoze, kazdy, kto ju odmietne sa moze pripravit na to, ze nasledujucich par rokov nikam nepocestuje
(A co sa tyka toho, ci bude, tak ak nebude, tak sme tazko v pici, no )
počkám si na nejaké referencie, pravdepodobne sa budem riadiť ľuďmi, čo majú imunitu podobnú mne, či je to pre nich účinné (nie ako proti chrípke) a či to nemá vedľajšie účinky, ale je možné, že oni budú takisto čakať na mňa a tým sa nezaočkujeme vôbec
@narazuvzdornaa omg toto!!! Ja uz dobrych par rokov chcem nanocip do dlane. A nech mi nan nahraju otvaranie dveri v praci, to co je v isicu, aby som nim mohla platit v mensach, a rovnako aby sa tym dalo platit v jedalni v praci, samozrejme nehovorim o klasickych bezkontaktnych platbach, plus do toho chcem krokomer a celkovy merac fyzickej aktivity s pridruzenou appkou do mobilu. A GPSko. Nech ma ujovia v cine kludne sleduju, mam pici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(A co sa tyka toho, ci bude, tak ak nebude, tak sme tazko v pici, no )
Nesrandujem, ja by som sa spokojne dala zacipovat, ak sa tym mozem identifikovat/platit/podpisovat/odomykat..