Mne sa to stáva dosť často,ale v takom podaní, že kráčam ulicou (zvyčajne s niekym) a zrazu ma premkne uplne taky pocit, že " ej toto sa mi už stalo".
A je to taky zvláštny pocit,veľmi...
Alebo sa s niekym rozprávam a zrazu mam pocit,že ten rozhovor sa už odohral.Ale kedysi sa mi to stávalo dosť často, odkedy som na vyskokej škole tak nije.
@pijemzelenycaj naprosto suhlasim dost casto mam ten inst pocit... A v tom momente rozmyslam kde sa to uz stalo a vacsinou sa to byva sen a pak realita
@anddy159 hej,môže byť -ten sen a realita.. Myslim, že viacero ludi máva takéto pocity, že idu po nejakej ulici alebo sa s dakym bavia a zrazu maju taky pocit,že sa to už odohralo... zvláštny pocit fakt.
Nedavno tu bola rozoberana tema co znamenajú sny. Niekdo vravel ze nic. Ale tak preco sa nam nieco sniva a z casu na cas sa to "stane" alebo aspon mame ten pocit ze sme to uz prezili...
dejavú je výsledok toho, že jedna polovička mozgu spracuje informáciu ešte skorej (alebo rýchlejšie), než tá druhá, a preto si človek myslí, že toto čo sa práve teraz deje, zažil už niekedy v živote.. (takt to povedali vedci) ale bohvie, či za tým nieje nejaká iná mágia
deja vú nie je o tom že sa ti niečo sníva...vlastne človek má pocit že sa mu niečo snívalo alebo to zažil no v skutočnosti si náš mozog "zapisuje" rôzne udalosti a narýchlo môže zapísať to čo sa práve deje a potom máš pocit že sa to už stalo...teda toľko aspoň z toho čo som čítala a áno je to to isté čo v @5 a ak ťa to zaujíma pozri video kde to vysvetlujú » www.mojevideo.sk/video/15289/co_...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A je to taky zvláštny pocit,veľmi...
Alebo sa s niekym rozprávam a zrazu mam pocit,že ten rozhovor sa už odohral.Ale kedysi sa mi to stávalo dosť často, odkedy som na vyskokej škole tak nije.
a tiež si myslím, že vysvetlenie je pekne opísané v @5