ja som maturoval z dejín hud. umenia... prebiehalo to rovnako ako pri ostatných predmetoch na mature, knihy mi pomohli samozrejme... ale to už bolo asi pred 450-timi rokmi
@1@2 to som celkom potešená ... ja sa spolieham na tie knihy viac menej lebo máme asi tak 200 000 papierov ktoré kým som si len prečítala prešli dva dni ...a vo štvrtok maturujem vybrat si dejiny umenia za maturtný predmet bola OBROVSKÁ CHYBA
@salora ja som trotl.. .až doteraz som si myslel, že sa bavíme o dejinách výtvarného umenia pardon, ja som iba z tohto maturoval... ale dejiny umenia budeme mať teraz v druhom takže ak bude skúška - to sa rovná jednej mature, potom ti poviem aka bola
@salora študujem hudobnú to ako hej, ale už na výške, a zatiaľ sme dejiny nemali.. zatiaľ len harmonia, polyfonia a take mame v druhom ročníku sú dejiny hudby, formy, analýza a tak
u nás vlastne každá otázka obsahovala nejaké obdobie alebo smery, a tam už išlo len o to, či si vytiahneš smer, ktorý ti sadne + ku každej otázke boli obrázky malieb, architektúry, sôch o ktorých si mala k tomu hovoriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@lady7 to das v pohode je to pomerne nedolezity predmet, aspon pre mna
u nás vlastne každá otázka obsahovala nejaké obdobie alebo smery, a tam už išlo len o to, či si vytiahneš smer, ktorý ti sadne + ku každej otázke boli obrázky malieb, architektúry, sôch o ktorých si mala k tomu hovoriť