Denník Anny Frankovej/Anne Frank- The diary of a young girl
Čítal niekto túto knihu? Aký máte názor? Ja som dnes bola v Osvienčime a celkom je to známa kniha, tak som si ju v eufórií kúpila. A chcela by som ju začať aj čítať ale nejak potrebujem povzbudenie, nech sa na to teším, tak sa pýtam- Čítali ste? Páčila sa
ja som ju začala čítať po tom, ako som sa vrátila z Amsterdamu, kde sme sa boli kúk na ten dom, kde sa skrývali. Ňo, nedočítala som ju. Nejako ma nezaujala ale film som videla!
@poke No my sme šli aj s deviatakmi a plus odchádzam, čiže tak
To sa fakt nikomu tá kniha nepáči? A @semhamforas nekaz mi ilúzie Plus, jej otec to po jej smrti prepisoval a upravoval A ten denník bol napísaný roku 1944 (resp. prepísaný jej spôsobom do knižnej podoby, lebo knihu chcela vydať) a guľôčkové pero vynašli 1938, to je 6 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To sa fakt nikomu tá kniha nepáči? A @semhamforas nekaz mi ilúzie Plus, jej otec to po jej smrti prepisoval a upravoval A ten denník bol napísaný roku 1944 (resp. prepísaný jej spôsobom do knižnej podoby, lebo knihu chcela vydať) a guľôčkové pero vynašli 1938, to je 6 rokov