Máte zriadený denník, do ktorého si zapisujete svoje zážitky a myšlienky?
Akú má formu - je to fyzický zošit, alebo je virtuálny? Pridávate do neho zápisky pravidelne, či len raz za čas?
Fun Fact: Hans Christian Andersen si viedol masturbačný denní
jop, ručne písaný denník si vediem od roku 2007, doma mám asi dajakých 10 zápisníčkov no a dačo si tiež píšem do kompu, a minule som si v Taliansku kupila d'alší zápisník aj s takým starodávnym perom a červeným atramentom do ktorého ho treba namáčať...je to pre mňa hlavne forma psychohygieny a papier znesie ozaj všetko...hoci by som mohla zapisovať aj pravidelnejšie
A som zistil, že odkedy mám moju úžasnú, milovanú priateľku, s ktorou som už 5 rokov veľmi šťastný, som do denníka nenapísal nič... asi som tam písal väčšinou, keď mi nebolo dobre...
dennik sme si pisali vsetci povinne na prvom stupni ZS a potom sme citali rano na koberci. odvtedy nie dakujem :ehm: ale ked si precitam ake kraviny som tam popisala tak sa kvalitne smejem este teraz
mám, zapisujem tam len zlé veci, nikdy ho neberiem do rúk, ak mi je fajn ale je šifrovaný mojím písmom, ktoré nerozoznám občas ani ja, nakoľko v mojom rýchlom písme sú pomaly len 4 písmená inak len vlnky, ale mám pocit že to ide von
nerad si odkladam svoje myslienky.. s pribudajucimi informaciami sa moje postoje menia velmi rychlo a mam tendenciu sa na seba pozerat ako na uplneho kretena, ked po sebe citam veci co i len niekolko mesiacov stare.
mám, nepíšem doňho pravidelne. väčšinou keď sa stane nejaká prevratná vec v živote, z 90% negatívna. a veľakrát som ho chcela niekde rituálne spáliť a som rada, že som to neurobila. je sranda si ho občas prečítať, pospomínať, vidieť ako dozrievam a tešiť sa, že už neriešim také kokotiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Embarassing fact: keby si mam viest masturbacny dennik, nestihal by som pisat
ale nepíšem pravidelne
nemam, ale planujem zaviest