no nerád by som dievča nechcem tie stresy keď to pôjde von večer kdfe budeako bude čo s ňou či jej dakto dačo nespraví boa neee bude amť ale bračeka ktorý na ňu dá pozor (teda dúfam)
prveho chlapca potom dievca a ak tak tak este jendo dievca nech maju aj strasieho brata ktory da na ne pozor a najmladsia nech ma aj starsiu sestru kt sa moze vykecat a podobne
@nicolino dievca moje zlatte a preco by som to tak daval? ved je lepsie mat prve dievca a potom chlapca, viem to preto lebo mam uzasne dievca ktore mi spravilo v tomto jasno
no...vzdy som myslela ze len dievcatka ale odkedy sa narodil kamaratovi syncek je to nerozhodne.. a okrem toho myslim ze to jej jedno...radost a lasku to da taku istu...nech je to dievcatko alebo chlapcek...hlavne nech je zdrave.. (po tomto komente sa citim uplne zrelo.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ja by som si chcela adoptovať na diaľku aj africké dieťa.
A v tom druhom, ako odletí ten kočík.
A v tom treťom dopadli lepšie, než keby mali žiť ako manželia. No hnus.
Ale to posledné, to už je na hovno, ale sami si za to mohli. Aspoň už nebudú môcť ohrozovať iných, tak im treba.
Na pohlaví mi nezáleží.