Už dlhšiu dobu pozorujem že sa so mnou niečo deje. V krátkosti: Čím som starší tým sa cítim ako nejaká kópia.
Ako malý/mladý: 5 až 14 rokov som sa cítil užasne vnímal som absolútne všetko keď sme išli do lesa cítil som vôňu stromov, keď sme navštívili nej
@Michael760
Ä o hudbe ani nehovorí to je kapitola sama o sebe také intenzívne. snažím sa počúvať tu hudbu ktorú sme počúvali vtedy aby som našiel ten stratený pocit (čo sa pri prvých 2 pesničkách aj podarilo) ale potom znova to zmizlo prečo.
Nepočúvam to len preto lebo som na tom vyrastal a tie pesničky sa mi zafixovali v hlave, ale aj preto že sme to počúvali spolu so súrodencami a stvárali pri tom neuveriteľné veci.
to je "normálne", lebo už nie si dieťa, prichádzajú prvé "problémy" a zodpovednosť samého za seba, iní pohľad na svet...a dieťa žije v prítomnosti, ešte to sa dá ako tak zdokonaliť...ale ide aj o to, aké obdobie prežívaš, o pár rokov ti zase bude chýbať svojim spôsobom to, čo sa deje teraz....a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ä o hudbe ani nehovorí to je kapitola sama o sebe také intenzívne. snažím sa počúvať tu hudbu ktorú sme počúvali vtedy aby som našiel ten stratený pocit (čo sa pri prvých 2 pesničkách aj podarilo) ale potom znova to zmizlo prečo.
Nepočúvam to len preto lebo som na tom vyrastal a tie pesničky sa mi zafixovali v hlave, ale aj preto že sme to počúvali spolu so súrodencami a stvárali pri tom neuveriteľné veci.
No ak je normálne to že "mám depky" už asi 6 rokov v kuse, tak to ďakujem pekne.
Nepijem, nefajčím, zatiaľ nechcem dievča.