mam ianc tuto vodu pila ... udajne ejj to pomohlo lenze ekd som pokusne vymenil flasu s normálnou vodou a touto tak nespozorovala ziaden rozdiel tak nvm nvm
@bress okej tak frekvencie. a tie atómy vodíka a kyslíka čo kmitajú nejakou inou rýchlosťou ako normálne budú " Reagovat na přání a úmysly toho, kdo ji používá a otevírá cestu k vyššímu vědomí a poznání." ?
@matii tak vies to, ze tam uz napisu aj nejake bludy to je vsade tak, ale celkovo ta voda je lepsia ako normalna. Takisto uz existuje pristroj, ktory naladi tvoj mozog na jednu frekvenciu a mas ovela lepsiu sustredenost atd.
Ešte nech tam napíšu, že ňou maminka v detstve napájala Chucka Norrisa, že Achilla v skutočnosti vykúpali v presne takejto, a na každú fľašku nech pridajú ,,odporúča Aštar Šeran"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
čiže hudbou zmeníš normálnu vodu na "inteligentnú vodu, ktorá plní tvoje prosby"
to by sa malo ukázať nejakému chemikovi
» tajomstva.org/ovplyvnovanie-o...
@matii nie hudbou ale urcitymi frekvenciami
mam ianc tuto vodu pila ... udajne ejj to pomohlo lenze ekd som pokusne vymenil flasu s normálnou vodou a touto tak nespozorovala ziaden rozdiel tak nvm nvm
pardon ale neverím tomu
A k téme: Naozaj netuším. Ale pozor, lebo ani drahé ohorniny nie sú ako obličkové kamene o moc príjemnejšie!!
inteligentna voda? to je trochu moc nie?
Ešte nech tam napíšu, že ňou maminka v detstve napájala Chucka Norrisa, že Achilla v skutočnosti vykúpali v presne takejto, a na každú fľašku nech pridajú ,,odporúča Aštar Šeran"
-.-
1. během jedné a půl hodiny sama reprodukuje a tím je možné ji velmi rychle rozšiřovat.
to by som bol strašne zvedavý, ako sa niečo samo dokáže reprodukovať
2. Jestliže se tedy vašemu tělu nedostává třeba železo, pak kódy zaznamenané ve vodě o tom přinesou informaci a železo se může v těle samo vytvořit.
A ako sa v tele samo od seba vytvorí železo by ma tiež zaujímalo
,