však Die Welle je podľa skutočnej udalosti (len časovo upravenej do diania počas jedného týždňa), takže asi hej tam šlo skôr o to, že decká to nebrali ako ideológiu, len ako pokus, pod správnym vymytím mozgu charizmy a autority učiteľa im nedochádzali súvislosti...
no neviem...všade majú iný názov...najlepšie je písať originálny...ale ma to fakt dostalo, že by sa autokracia znovu mohla vrátiť keby neostalo pár ľudí, ktorí si včas dokážu uvedomiť čo sa deje
Videla, fajnô. Koniec bol..nie zlý, v podstate dosť možný, ale nezodpovedal klasickej kompozícii filmu (poprosím odborníkov, nech pomlčia; rušilo ma to).
Jednoznačne by sa to zopakovať mohlo, vzhľadom na svoju povahu sa vidím ako jedna z prvých v bielej košeli
nie, že sa nemôže ale deje sa a si pekne naivný hlúpak ak si myslíš, že sa to nedeje, správete sa ako ovce a ani o tom neviete, hístoria nás uči poučiť sa s chýb, rozum však nepoužívame tak potom sa nie je prečo čudovať, že stále nám vládnu iba tí jebnutý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak nemá to preklad Vlna ?
ak by boli na to vhodný ľudia a vhodný vodca možné je všetko...
No ten koniec bol trochu drsný
Podla toho pozdravu.
Videla na jednom školení a bola som z toho dosť..šoknutá,"páčil sa mi"...
Jednoznačne by sa to zopakovať mohlo, vzhľadom na svoju povahu sa vidím ako jedna z prvých v bielej košeli
Videl, fajné je to, má to myslím teraz požíčané moja noskárka už asi mesác A myslím že je také niečo kľudne možné..
@jaro1991 Kde si to čítal?