Tak včera som dal tému o tom že ma boli zub čo mi bude zubar asi robiť keď k nemu pôjdem A tak som k nemu šiel už dnes no a on mi ten zub vytrhol. Vravel že zbytočne bude liečiť zničený zub vraj mi rastú zuby múdrosti už tak že ak ho vytiahne tak aspoň
sice mi este trvale zuby netrhali, ale pravdepodobne sa ti to rychlo zaceli, lebo v ustach sa vsetko rychlejsie hoji. dieru tam mat budes, pokial sa ti zuby neposunu kvoli zubom mudrosti. ale aj ked sa posunu, tak mensia medzera tam ostane, nebudu uz na seba asi tesne priliehat (mama to ma tak). ak ti to velmi vadi, tak si nechaj spravit umely zub a potom si daj vytrhnut posledne stolicky, ked narastu.
@spiralfaust za par tyzdnov sa to vcucne. teraz hlavne moc na tu stranu nejedz je dost mozne ze ta to bude asi bolet. neviem ci ti nepredpisal nejake antibiotika ked si tam este mal aj vacky .. ale mne sa to hojilo bez problemov ked mi trhal. dvakrat som si to uz odzil a nikdy som z toho nemal komplikacie.
dva týždne som bola na tabletkách, čo to tak svinsky bolelo..
po mesiaci mi stade vyšiel kus zuba(zubár tvrdil, že vytrhol celý) a potom sa to už pekne zahojilo, dovtedy to bolo ale také hnusné, nafúknuté alebo aké
Ale ako ja neriešim tak že diera medzi zubami (je to stolička) lebo je to na takom mieste že pokiaľ sa neusmejem ako Tomaš Puskailer tak si to nikto nevšimne ale proste ja mam akoby ďasno a na mieste kde bol zub je diera akoby dovnutra a take hnusne mäkke všetko tam mam a na dotyk (jazykom) to pobolieva
ja mám vonku dva dolné, jeden mi trhali pred troma rokmi, ten sa zahojil veľmi rýchlo a nie je ani stopy po diere...neviem odkiaľ máte to že tam diera ostane a druhý mi trhali pred troma týždňami, zo začiatku to bolo ok ale asi po týždni sa mi tam dostalo jedlo a jak som to vyplachovala tak som omylom vypláchla aj to čo sa tam tvorilo keď to zrastalo...z toho som dostala zápal taký že mi išlo roztrhnúť ľavú polku hlavy....ale tak šla som k zubárovi, vyplnil to dačím a po týždni mi to dal preč, začalo to granulovať a diera sa vypĺňa zospodu čiže o nejaké dva týždne po diere nebude ani stopy
a @spiralfaust nedrb si do toho jazykom lebo to spomaľuje hojenie viem je to lákavé ale nerob to
@ciernaruzicka a ako rýchlo by to malo prestať krvácať? ja som mal 15min v ustach po vytrhnutí tú vatu či tampón či čo to bolo a potom som to vybral a furt mi tečie krv nemalo by to už prestať? nemam závrať ani nič ale myslím že keby to pľuvam do poháru tak minimalne jeden pollitroví pohar slín a krvi naplnil by som už
keď ti ho trhali dnes (čo myslím, že áno), tak dnes ti to ešte bude krvácať.. ale mne keď trhali zuby, tak do druhého dňa mi to nekrvácalo už.. už si presne nepamätám, kedy mi to prestalo krvácať, ale bolelo ma to riadne celý deň
Mne to miesto po trhaní zašíval. Po týždni mi vyberal stehy a asi týždeň po vybratí som ešte nemohol jesť tvrdé na tej strane To trhanie bola moja najlepšia investícia do dentálnej oblasti
Aj mne to praskalo vtedy, ale to preto, že sa mu ten zub v polovici zlomil a zvyšok vyrezával nožom Asi po mesiaci od trhania som už ani nevedel, že mi niečo trhali a mohol som jesť aj tvrdé cereálie na tom ďasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale diera ti ostane. pokiaľ to však nevidno, keď sa usmievaš, tak to zbytočne nerieš, zvykneš si na to.
po mesiaci mi stade vyšiel kus zuba(zubár tvrdil, že vytrhol celý) a potom sa to už pekne zahojilo, dovtedy to bolo ale také hnusné, nafúknuté alebo aké
a @spiralfaust nedrb si do toho jazykom lebo to spomaľuje hojenie viem je to lákavé ale nerob to
Aj mne to praskalo vtedy, ale to preto, že sa mu ten zub v polovici zlomil a zvyšok vyrezával nožom Asi po mesiaci od trhania som už ani nevedel, že mi niečo trhali a mohol som jesť aj tvrdé cereálie na tom ďasne