Nepozná tu niekto nejakú diétu ktorá by podporila rast do výšky? Viem že treba prijímať veľa bielkovín a vápniku a tak... ale bol by som vdacny ak by mi tu niekto dal link na niečo také. Vopred diki
žiadna diéta na to neexistuje a ani nemá ako, keďže je to záležitosť ovládaná hormonálnymi žľazami. môžeš ich aktivite ale pomôcť dostatkom spánku, no na viac než koľko máš genetické predpoklady sa nedostaneš
Ak je to podmienene len bielkovinami a vapnikom, tak na vapnik odporucam mak. Ma najvacsi obsah vapnika (niekolkokrat prevysujuci obsah v syroch) spomedzi vsetkeho co sa vyskytuje na tejto planete a navyse nie je plny bordelu z antibiotik tak ako mliecne vyrobky.
S bielkovinami ti velmi nepomozem, fungujem hlavne na rastlinnych a kedze som po vysadeni vacsiny masa vyrazne schudol (tych 5 svalov mi ostalo, lebo sem tam cvicim) tak neviem aky velky vplyv maju na rast. Ale predpokladam, ze az take zle to nebude, kedze krava vyrastie do obludnych rozmerov len z travy.
Kazdopadne obavam sa, ze vyska je dana prevazne geneticky, takze velmi si nepomozes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
S bielkovinami ti velmi nepomozem, fungujem hlavne na rastlinnych a kedze som po vysadeni vacsiny masa vyrazne schudol (tych 5 svalov mi ostalo, lebo sem tam cvicim) tak neviem aky velky vplyv maju na rast. Ale predpokladam, ze az take zle to nebude, kedze krava vyrastie do obludnych rozmerov len z travy.
Kazdopadne obavam sa, ze vyska je dana prevazne geneticky, takze velmi si nepomozes.