raz som dodrzala, dosiahla som 42 kil- doktorka ma skoro zadrhla a odvtedy su moje pokusy marne, len priberam a priznavam, ze keby neexistuje jedlo, mam o cosi lahsi a pokojnejsi zivot
na dva krat som si dal detoxikacnu dietu a schudol som cca 20 - 25 kg..lenze pri tak velkom mnozstve trpia organy a imunita..teraz sa chystam na dalsiu dietu len uz ovela menej drastickejsiu, ked chces napis TS
nie, ale rád by som pribral. akurát sa obmedzujem v tom, aby som nejedol vela čokolády kde je stužený tuk a neviem čo všetko, lebo potom mám jebáky z nejakého dôvodu
Diéta, kde ti kážu jesť niečo konkrétne je blbosť, človek by mal sám od seba vedieť, čo je zdravé a prospešné a čo nie... vo všeobecnosti stačí nejesť biele pečivo, vyprážané jedlá, mastné mäso, plnotučné mliečne výrobky a sladkosti a to spraví úplne najviac, lebo sa tak dá stravovať celý život... predpísanú diétu vždy ľudia držia iba nejaký čas a potom sa všetky kilá vrátia späť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Dala som niečo dole, viditeľne schudla. Aj som sa lepšie cítila
Začala škola a all is back.
treba zmeniť celý životný štýl...nie iba na dva týždne