ano, ale nemyslím si že kamarastvo je viac ako láska. len proste nechcela by som stratiť človeka na ktorom mi záleží. takže radšej by som bola kamarátka ako nič.
Raz som sa tak spoznal s dievčaťom lebo sa mi páčila nakoniec som s ňou chcel byť radšej len kamarát a ona nechcela byť kamarátka... a keďže som vzťah nechcel tak sa to skončilo
Túto dilemu som už riešila, a rozhodla som sa v prosppech kamarátstva. A zistila som, že kamarátstvo mi stačí a nezraňuje a "vlk je sýty aj ovca celá".. Neostalo to tak navždy, ale kontakt prerušila vtedy druhá strana,, nie ja
Ale myslím si, že aj po vzťahu sa môže obnoviť priateľstvo, dokonca môže byť ešte krajšie a úprimnejšie, keď už sa spoznajú aj v tejto sfére
pred rokom, ked som bola zamilovana, som bola ochotna.
a nemyslim si, ze kamaratstvo je viac ako laska, ani by som to nerobila preto, aby som si drzala nadej, ze raz nieco bude, ale preto, ze by som s nim proste chcela travit cas, hoci aj ako kamaratka a nerozmyslat nad nicim sebeckym, co on nechce. nepochopitelne pre teba, vsak?
Je to veľmi ťažká otázka, a stále sa neviem rozhodnúť - ale v podstate má @14 pravdu, lenže jednak niekedy to jednoducho nejde, a musíš sa s tým človekom stretnúť či chceš alebo nie...a po druhé, ako píše @24 , keď toho človeka ľúbiš, alebo ho aspoň máš rád, tak s ním chceš byť, je to jednoducho...dobré, hoci niekedy sama neviem prečo.
Takže je to ťažké, ale keby môžem, tak určite poruším kontakt, a tak zabudnem rýchlejšie. Horšie je, ak nemám na výber...ale aj tak je asi lepšie nezostať "priateľmi", lebo to je fakt masochizmus, už som v takej situácii bola, a hoci sme mali niekedy pekné chvíle, vedela som že z toho určite nič nebude, a strašne to bolelo. Ale ťažké je povedať si že nie, už sa s ním nebudem baviť, keď ho jednoducho potrebuješ vidieť, počuť, cítiť. A teraz to zase riešim, a hoci kamaráti nie sme, ale "musíme" sa baviť aspoň občas, a aj tak to bolí.
Takže ak je to možné, určite prerušiť kontakt...po istom čase to prejde.
no keby nebolo nic viac, tak by som asi aspon kamaratka chcela byt s tym, ze by som sa snazila nedavat najavo, ze ma nieco zranuje a jednoducho zivot ide dalej a na svete nie je len jeden clovek
a nestalo sa mi nič také, iba naopak, teda kedy ja som bola tá, čo nechcela. teda asi sa to ešte stále deje len o tom nehovoríme. no a asi by som bola radšej, keby sme sa od seba úplne odstrihli, no to nejde lebo sa stretávame v škole a bla bla, no je to pre mňa náročné lebo mi je ho ľúto a pre neho je to asi určite tiež náročné, lebo proste je...
ale myslím, že naozaj nikdy nebudem môcť byť kamarátka s nejakým chlapom, tak že fakt dobrá, lebo som videla nespočetne veľa takýchto vzťahov, kde to na jednej strane vyústilo do viac ako kamarátstva a ani jeden, kde by sa tak nestalo a neverím tomu, že to tak niekedy môže byť
som to tu uz aj parkrat pisala, take este v mojom zivote nebolo aby som si dovolila zalubit sa prva. a je to celkom fajn taktika, lebo blaznit za niekym kto by ma mal v pazi, to fakt nie. radsej si vyckam kym prvy naznak citov vyjde od neho a az potom povolujem hranice.
@stastnahviezda praveze forum je o neopetovanej laske a kamaratstve iba z jednej strany ja nevidim problem v tom, ak sa obe strany dohodnu na kamaratsve s vyhodami, co vlastne nema nic spolocne s kamaratstvom, lebo je to skor vlastne partner na sex, teda ehm milenec
akurát to prežívam a za seba môžem povedať, že ja sa nedokážem iba kamarátiť s niekým koho ľúbim po tom všetkom čo sme spolu prežili v ňom nemôžem vidieť len kamaráta...to radšej zničím, spálim všetky spomienky a už ho viac neuvidím
@willbebetter ani toto vždy nevyjde, ja som tiež čakala čo bude, on mi stokrát prisahal ako ma miluje až potom som tomu dala šancu...a nakoniec keď som ho už ľúbila aj ja, potom si to on zrazu rozmyslel...zo dňa na deň bez jediného normálneho dôvodu...
Zažila som niečo podobné a môžem povedať že to nebolo nič dobré , vždy som sa trápila len ja .. Pretože som ho mala asi moc rada nato aby som si povedala že to už nechám tak . On dobré vedel že ho ľúbim , aj keď to vravel aj on mne , vedela som že to tak nie je ... Ešte stále ho mam rada ,ale musím si ho vymazať zo života pretože sa nechcem neustále trápiť a kedže som mlada takto to ďalej nemôže isť .. Ale vždy je to na tebe , pretože záleží na Vás aký ste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
bez toho... by to mna zranovalo, jeho obtazovalo
opacne to plati rovnako
Ale myslím si, že aj po vzťahu sa môže obnoviť priateľstvo, dokonca môže byť ešte krajšie a úprimnejšie, keď už sa spoznajú aj v tejto sfére
@antifunebracka to preto, lebo si asi masochista
a nemyslim si, ze kamaratstvo je viac ako laska, ani by som to nerobila preto, aby som si drzala nadej, ze raz nieco bude, ale preto, ze by som s nim proste chcela travit cas, hoci aj ako kamaratka a nerozmyslat nad nicim sebeckym, co on nechce. nepochopitelne pre teba, vsak?
Takže je to ťažké, ale keby môžem, tak určite poruším kontakt, a tak zabudnem rýchlejšie. Horšie je, ak nemám na výber...ale aj tak je asi lepšie nezostať "priateľmi", lebo to je fakt masochizmus, už som v takej situácii bola, a hoci sme mali niekedy pekné chvíle, vedela som že z toho určite nič nebude, a strašne to bolelo. Ale ťažké je povedať si že nie, už sa s ním nebudem baviť, keď ho jednoducho potrebuješ vidieť, počuť, cítiť. A teraz to zase riešim, a hoci kamaráti nie sme, ale "musíme" sa baviť aspoň občas, a aj tak to bolí.
Takže ak je to možné, určite prerušiť kontakt...po istom čase to prejde.
ale zatiaľ som nikoho natoľko a tak dlho nemilovala,
že by som s ním kamoška v konečnom dôsledku byť nedokázala.
ja sa rada kamoším!
problém býva často ale práve v druhej strane.
a nestalo sa mi nič také, iba naopak, teda kedy ja som bola tá, čo nechcela. teda asi sa to ešte stále deje len o tom nehovoríme. no a asi by som bola radšej, keby sme sa od seba úplne odstrihli, no to nejde lebo sa stretávame v škole a bla bla, no je to pre mňa náročné lebo mi je ho ľúto a pre neho je to asi určite tiež náročné, lebo proste je...
ale myslím, že naozaj nikdy nebudem môcť byť kamarátka s nejakým chlapom, tak že fakt dobrá, lebo som videla nespočetne veľa takýchto vzťahov, kde to na jednej strane vyústilo do viac ako kamarátstva a ani jeden, kde by sa tak nestalo a neverím tomu, že to tak niekedy môže byť
bola som zamilovaná do naj kamaráta a stále to naj kamarát je a priateľa mám tiež :3